Alibeyspor folklor grubu Bodrum’u mest etti

Alibeyspor folklor grubu Bodrum’u mest etti

15.05.2018 08:34:46

Bu yıl bünyesinde oluşturulan folklar grubu ile birbirinden önemli turnuvalara katılarak madalyalar alan Alibeyspor Folklor Ekibi Aslıtolia, Silivri Yöresi oyunlarıyla dillere destan Bodrum'da yapılan Hintli işadamının düğününde izleyenleri mest etti.

Hindistan'ın en ünlü iş adamlarından biri olan ünlü gayrimenkul şirketi M3M Group'un başkanı ve Jr. Trump'ın ortağı Basant Bansal oğlunun düğünü için Muğla'nın Bodrum ilçesini tercih etti. 4 gün 4 gece sürecek olan düğün için ada kapatıldı. 5 milyon dolar harcanan düğün için adaya tarihi kapalı çarşının minyatürü kuruldu. İş adamının ailesi ve yakınları Bodrum Havaalanına 3 uçak ve 15'e yakın özel jetle geldi. Yakınları ve ailesinin konaklaması için Bodrum'un en büyük 2 deluxe otelini kapatan Bansal'ın 4 gün sürecek olan düğün için yaklaşık 5 milyon dolar harcadığı öğrenildi.

GELİNİN KINASI ALİBEYSPOR ASLITOLİA'DAN

Pıyush Bansal ve Divya Aggarwal çifti geleneksel mehendi ve kına töreni için Rixos Premium Bodrum'un aşk adasını kapattı. Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı kına törenine gelin Divya Aggarwal üstü açık 1966 model bir klasik araçla konvoy eşliğinde geldi. Mehter takımının hücum marşı eşliğinde adaya giriş yapan gelini damat kapıda karşıladı. Alibeyspor Kulübü'nün folklor grubu olan Aslıtolia'da birbirinden güzel folklor gösterileri ile izleyenleri mest etti. Misafirleri selamlayan gelin ve damat daha sonra mehendi töreni için ellerine Hint kınası yaptırdı.

YORUM YAP