Zafer Yalçın: Yalan ve iftira siyasi görev değildir

Zafer Yalçın: Yalan ve iftira siyasi görev değildir

7.12.2020 16:08:09

“Siyasi partilerin de görev ve yetkileri bulunmaktadır. Ama bu yetkiler arasında yalan söylemek ve iftira atmak yoktur” diyen MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Zilletin dört partisi olan CHP, İP, SP, DP'nin algı ve yalan üzerine inşa ettikleri dünyalarında, arazi tahsisi konusunu Volkan Yılmaz'a nasıl bağlarız ve yıpratırız diye dertlenmeleri beyhude bir gayretten öteye gitmeyecektir” açıklamasında bulundu.

Kavaklı'da yer tahsisi ile ilgili MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da yazılı bir açıklamada bulunarak Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a yönelik suçlamalar ile tahsis süreci hakkında CHP ile Millet İttifakı'nın açıklamalarına cevap verdi.

YALÇIN: YALAN MASASI KURMUŞLAR

“Değerli Silivrililer, hafta sonundan beri kamuoyunu meşgul eden ve “Plazma Üretim Merkezi” yapılması amacıyla Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Maxicells İlaç Sanayi A.Ş.'ye tahsis edilen Kavaklı Mahallemizdeki hazineye ait arazi hakkında, Millet İttifakı adlı siyasi yapı tarafından kamuoyunda oluşturulmak istenen algı, yalan, iftira ve saptırmalarla ilgili açıklama yapmamız mecburi olmuştur. 

Millet İttifakı denen yapının anayasa değişikliği için gizli kapaklı kurdukları “Anayasa Masası” gibi, bu zihniyetin Silivri'deki temsilcileri de “Yalan Üretme Masası” kurmuş olmalılar ki, Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a nasıl iftira atarız, Silivri Belediyesi'nin itibarını nasıl zedeleriz, halkı nasıl yönlendiririz diye bir çaba içerisine düştüklerini gözlemliyoruz.   

 “Cici çocuk” kendini safsatalarla eğlendiredursun, CHP zihniyeti bu milletin hayrına bu memleketin faydasına olacak bir yatırım ne zaman gündeme gelse hemen karşı çıkmaktadır.

“ALGI, YALAN VE İFTİRA YARIŞMASI YAPILSA BU ZİHNİYETİN BİRİNCİ GELECEK KAPASİTEDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

Hizmetle yarışacak hiçbir argümanı ve projesi olmayan bu zihniyetin temsilcilerinin algı, yalan ve iftira yarışması yapılsa birinci gelecek kapasitede olduklarını düşünüyoruz.

Değerli Silivrililer; kamuda herkesin görev ve yetkileri vardır. Siyasi partilerin de görev ve yetkileri bulunmaktadır. Ama bu yetkiler arasında yalan söylemek ve iftira atmak yoktur. 

Zilletin dört partisi olan CHP, İP, SP, DP'nin algı ve yalan üzerine inşa ettikleri dünyalarında, arazi tahsisi konusunu Volkan Yılmaz'a nasıl bağlarız ve yıpratırız diye dertlenmeleri beyhude bir gayretten öteye gitmeyecektir. 

Söz konusu tahsisle ilgili süreçlerdeki kurumlar arası yazışmaları ve görüş paylaşımlarını Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, Aralık Ayı Silivri Belediye Meclis Toplantısında açıklamış ve kamuoyunu doğru bilgilendirmiştir.

“CHP TEMSİLCİLERİNİN, YİNE DUVARA TOSLAMALARI KAÇINILMAZ SONLARI OLACAKTIR”

Bu tür yatırımların önüne ve arkasına bakmadan, amacı ve gayesini değerlendirmeden mal bulmuş mağribi gibi atlayan ve itiraz eden CHP temsilcilerinin, geçmişte olduğu gibi yine duvara toslamaları kaçınılmaz sonları olacaktır. 

“SİLİVRİ CHP İKİYÜZLÜ SİYASET ANLAYIŞINI SÜRDÜRMEYE DEVAM ETMEKTEDİR”

Çünkü Silivri CHP samimi değildir, ikiyüzlü siyaset anlayışlarını sürdürmeye devam etmektedir.       

15 Aralık 2017'de Kiptaş 3 Konutlarına karşı çıkıp “Güneşimizi kesmeyin. Rüzgarımızı engellemeyin.” , “Silivri beton şehri olmayacak.” diyen zihniyet bunlardı, İBB seçiminden sonra Kiptaş 3'te fotoğraf verme yarışına giren yine bunlar oldu.

Algı oyunları ile sözde tarım arazilerine sahip çıktıklarını söyleyen bunlardı, 13 Haziran 2020'de Silivri Kiptaş 4 Konutları temel atma töreninde fotoğrafa girme yarışı yapan yine bunlar oldu.

5 Ocak 2018'de, Seymen Katı Atık Tesisi için Atıktan Enerji Üretim Tesisine karşı çıkıp eylemler yapan zihniyet yine bunlar olurken, İBB seçiminden sonra Meclis'in verdiği yetkiyle yapılan ve 20 Ekim 2020 yılında bir kısmı faaliyete giren Atıktan Enerji Üretim Tesisi açılışına koşar adımlarla gidip fotoğraf verme yarışına giren yine bunlar oldu.

Dün “hayır” diyen CHP, ne hikmetse bugün bu projeleri öve öve bitirememektedir. Dün başka yerde duran CHP, bugün de başka yerde durmaktadır. Çünkü CHP'nin seviye ve duruş problemi vardır. Hangi yöne eğileceği, nereye döneceğini bilememektedir. Kendilerinde bir seviye arıyorlarsa, rezillikte diz boyu olduklarını hatırlatmak isteriz.

“PEŞKEŞ NİTELEMESİ KEPAZELİKTİR”

Kavaklı Mahallemizde düşünülen Plazma Üretim Merkeziyle ilgili teşvik kapsamında yapılan tahsis kararını “peşkeş” olarak nitelendirmek cahilliktir, halkı kışkırtma ve galeyana getirme çabasında olmak kepazeliktir.

“TAHSİS SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Söz konusu tahsisle ilgili süreci yakından takip etmekteyiz. Türkiye için son derece kritik bir önem arz eden bu yatırımın ülkemize, milletimize ve Silivri'mize hayırlar getireceği aşikârdır.

Kıymetli Silivrili hemşehrilerimizin, özellikle Kavaklı Mahalle sakinlerimizin müsterih olmalarını, bu tip yalan yanlış bilgilere itibar etmemelerini istirham ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.”

YORUM YAP