Yılmaz: Değişim zamanı

Yılmaz: Değişim zamanı

16.02.2019 12:01:47

AK Parti ve MHP Silivri İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen Sevgi Yürüyüşü coşku dolu anlar ve renkli karelere sahne oldu. Halka seslenen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, hizmet ve yerel yönetim anlayışını ortaya koyarak yerel iktidarın değiştirilmesi iddiasını ortaya koydu.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde AK Parti ve MHP Silivri İlçe Teşkilatları tarafından Sevgi Yürüyüşü düzenlendi. Çarşı meydanında toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk Bayraklarıyla, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Hayati Arkaz, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkanı Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İl Başkanı Birol Gür, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve diğer partililerin önderliğinde Atatürk Meydanı'na coşku içinde bir yürüyüş gerçekleştirdi.

YILMAZ: AÇILAN KALPLERE GİRECEĞİZ
Eşi Ezgi Yılmaz'la birlikte sahneye çıkarak topluluğu selamlayan, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkanı Adayı Volkan Yılmaz, katılanlara teşekkür etti ve şöyle seslendi: “Sevgi Yürüyüşümüzde bize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ellerimizi iki yana açtık, bütün Silivri'yi kucaklamak istiyoruz. Açılan kalplere gireceğiz. Gönlümüz herkese açık.

“BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
Her zaman evladı olmaktan gurur duyduğum Genel Başkanım Devlet Bahçeli'nin takdirleri, çok kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla Cumhur İttifakı'nın Silivri Belediye Başkanı olarak bugün huzurlarınızdayım. Omuzlarıma yüklenen manevi yükün bilincindeyim. Kutlu yürüyüşe başladım. Sizleri yanımda istiyorum. Hep beraber yürüyeceğiz. Bir olacağız. Silivri'nin tasaları karşısında gönül gönüle el ele tutuşacağız. Silivri'de yola çıkarken dersimizi çalıştık. Kadrolarımız hazır. Yapacağımız yatırımlar anlamlandıracak olan insan olacak. Ülkesini, milletini karşılıksız seven çocuklarımız yetişecek. Sosyal belediyecilik yapacağız. Gönlüm, kapım tüm Silivri'ye açık olacak. ” dedi.
Görev ve sorumluluk noktasında kadınlara büyük önem ve öncelik vereceğini bir kez daha vurgulayan Yılmaz, onların bulundukları her yerde çiçekler açtığını ifade etti. Volkan Yılmaz, özlenen hizmetler için Silivri'de herkesin oyuna talip olduğunu ve desteklerini beklediğini açıkladı.

“DEĞİŞİM ZAMANI”
Yılmaz, “Silivri'nin hoşgörüsüne yakışan, yalandan uzak bir seçim kampanyası yürüteceğiz. İlçemizde taş taş üstüne koyan tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Size vaat edilip yapılmayanı biz yapacağız. Değişim zamanı geldi. Silivri kazanacak. 31 Mart gecesine kadar ailelerimizden, işten, aştan feragat etmeye hazır olmalıyız. Çok çalışmalıyız. İşin ehline teslim edilmesi noktasında kararlıyım. Sırtımı önce Allah'a sonra size dayadım. Başarılı olacağımıza bu gece bir kez daha inandım. Tüm Silivrilileri saygıyla selamlıyor, sevginizin artarak sürmesini diliyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
Yorumcu Altay sahne alarak, sevilen şarkıları seslendirdi. Konser sırasında genç bir çiftin evlilik teklifi etkinliğe renk ve anlam kattı.

BOZOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Kıymetli destekleri ve göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı Silivrili hemşerilerimize ve bütün teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP