Yılmaz’dan, Gümüşyaka çıkarması

Yılmaz’dan, Gümüşyaka çıkarması

25.02.2019 11:49:25

Gümüşyaka'da seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ve meclis üyesi adayları kahvehanelerde bölge sakinleriyle buluştu, Arat ailesinin misafirperverliğinde kendini anlatma ve tanıtma fırsatını yakaladılar.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, ilçemizi karış karış dolaşmayı kendisinin yanı sıra ekibi ve yapmak istediklerini anlatmayı sürdürüyor. Yılmaz ve beraberindekiler bu kapsamda Cuma akşamı Gümüşyaka Seçim İrtibat bürosu ziyaretinin ardından İbrahim Arat'ın ev sahipliğinde Arat ailesi ile buluştu. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yılmaz ve ekip arkadaşları seçim çalışmalarının yorgunluğunu ailenin içten evsahipliğinde çocuklarını severek attılar.

KALABALIK BİR GRUP TARAFINDAN KARŞILANDI
Cumhur ittifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Gümüşyaka AK Parti seçim irtibat bürosu ziyaretinde kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Yılmaz, burada partililer ile sohbet etti farklı konuda fikir alışverişinde bulundu. Selimpaşalıların, Volkan Yılmaz'a gösterdiği yakın ilgi ve alaka dikkat çekti. "Milli değerlerimiz ortak sevincimiz kaygımız çabamız ortak bu işi birlik ve beraberlik içinde yürüteceğiz" diyen Yılmaz Gümüşyaka programına kahvehane ve ev ziyaretleriyle sürdürdü.

YORUM YAP