Boduroğlu: Her şey mahallemize hizmet için!

Boduroğlu: Her şey mahallemize hizmet için!

25.02.2019 11:51:36

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Fatih Mahallesi'nden Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Selahattin Boduroğlu, “Söylediklerini yapan, yapacaklarını pratikte sergileyen, yapamayacaklarını ise söylemeyen bir çalışma anlayışı ortaya koyacağımıza söz veriyorum” diyerek hizmet odaklı bir beş yıl geçirileceği konusunda güvence verdi. 

“Biz hizmet ederek mutlu olmaya ve sonrasında hayırlı yad edilmeye talibiz” düşüncesiyle yola çıkarak Fatih Mahallesi'nin Muhtarlığına aday olan Selahattin Boduruoğlu; kendisini tanıttı, adaylık gerekçesi ve hedeflerine dair düşüncelerini Hürhaber aracılığıyla paylaştı.

“HİZMETİN NE DEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUM”
Kendisini tanıtıp aday olma kararını içtenlikle ifade eden Selahattin Boduroğlu, şunları kaydetti: “1965 doğumluyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 35 yıldır Fatih Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Emekliyim. 25 yıldır da Köfteci Osman'da şef olarak çalışıyorum. Uzun yıllardır vatandaşların istek, beklenti ve eleştirilerini memnuniyetle karşılayarak en kısa sürede en uygun çözümü sunmayı taahhüt eden bir çalışma sorumluluğu üstlendim. Dinlemenin, paylaşmanın, standart bir yaklaşım yerine olaya ve kişiye özel çözümler üretmenin esasında hizmetin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

“TOPLUM İÇİN FAYDA ÜRETMEYE TALİBİM”
Huzurun ve esenliğin toplumsal bir çaba gerektirdiğine inanıyorum. Yerel demokrasinin, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olan muhtarlık müessesi vesilesiyle toplum için fayda üretmeye talip oldum. Eleştirmek için değil, değiştirmek için bu hizmet yarışında bende varım! Mahallemi tanıyorum, mahalle sakinlerimizin, komşularımızın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını biliyorum. Aşağı yukarı herkes de beni tanır. İçlerinden biriyim. Onlar benim ağabeyim, ablam, kardeşim… Mahalleme hizmet etmek benim için onur ve gurur kaynağı olacaktır.

“SÖYLEDİKLERİNİ YAPAN, YAPAMAYACAKLARINI SÖYLEMEYEN BİR ÇALIŞMA ANLAYIŞI SERGİLEYECEĞİZ”
Bu mahallenin bir ferdi olarak ekip arkadaşlarımla birlikte hemşerilerimin dertlerine, tasalarına, sevinçlerine, mutluluklarına ortak olmayı, huzurlu, güven içerisinde ve müreffeh bir şekilde yaşamalarını sağlamayı, beklentilerini devlet kurumlarına iletmeyi ve yasal imkanlar çerçevesinde çözüme kavuşturma noktasında etkin bir rol üstlenmeyi can-ı gönülden istiyorum. Tüm hizmet hayatım boyunca elde ettiğim bilgim, tecrübem ve birikimim ile elimi taşın altına koydum… Söylediklerini yapan, yapacaklarını pratikte sergileyen, yapamayacaklarını ise söylemeyen bir çalışma anlayışı ortaya koyacağımıza söz veriyorum.

“HEMŞERİLERİMİZLE BİREBİR DİYALOG KURACAĞIZ”
Vatandaşın istek, beklenti ve memnuniyeti hizmet anlayışımızın merkezinde yer alacak. Hemşerilerimizin yaşam kalitesini ileriye taşıyacak çağdaş hizmetler sunmayı amaçlarken çalışmalarımızı Fatih Mahallesi'ni gelecek nesillere daha yaşanabilir bir halde bırakma fikriyle yürüteceğiz. Seçilir ve göreve gelirsek düzenleyeceğimiz ‘vatandaşla buluşma toplantısı' dahilinde hemşerilerimiz istek, dilek ve sorunları birebir iletme imkanı bulacak.

“HEPİMİZ GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPACAĞIZ”
Muhtarlık sadece evrak işi değildir. Oturan değil, çalışkan ve güler yüzlü bir muhtar olacağım. Hemşerilerimizin dertleri ile dertlenip, dertlerine derman olmak bizim ısrarla üzerinde durduğumuz ortak bir bilinç ile kalplere dokunan muhtarlık düşüncesinin ana temelini oluşturacak. Birlikten güç doğar ve her sıkıntı bertaraf edilir. İnşallah birlikte mücadele ederek mahallemize huzur getireceğiz. 31 Mart'ta mahalle sakinlerimiz teveccüh gösterir bizi seçerse üzerimize düşeni layıkıyla yapacağız. Biz hizmet ederek mutlu olmaya ve sonrasında hayırlı yad edilmeye talibiz. Gayret bizden, destek halkımızdan, tevfik Allah'tandır diyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun…”

İDDİALI AZA KADROSU
“Fatih kocaman bir aile olacak ve bölgemizin parmakla gösterilen örnek mahallesi haline gelecek” temennisiyle sözlerini tamamlayan Selahattin Boduroğlu'nun aza heyetinde de dikkat çeken tecrübeli isimler yer alıyor. Selahattin Çağan, Cihan Pişkin, Cüneyt Mar, Temel Şahin, Salih Güner, Faruk Orman, Şakir Sanık ve İnanç Barut, Boduroğlu ile birlikte yol yürümeye aday isimler... Hazal BAŞARAN

YORUM YAP