Yeniden Refah ve Saadet’ten görüş birliği mesajı

Yeniden Refah ve Saadet’ten görüş birliği mesajı

23.01.2024 11:29:05

Bir araya gelen Saadet ve Yeniden Refah Partisi Silivri Teşkilat Başkan ve yöneticileri, ayrı gibi görünseler de aslında Milli Görüş Ekolünün şerefli birer temsilcileri oldukları konusunda görüş birliği içinde olduklarını ifade ettiler ve seçimlerde birbirlerine başarı dilediler.

Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ülkemizin ve Silivri'mizin sorunları, sorunların çözümü konusunda istişareler yapılarak 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerin milletimiz ve Silivri'miz için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Parti temsilcileri ayrı gibi görünseler de aslında Milli Görüş Ekolünün şerefli birer temsilcileri oldukları konusunda görüş birliği içinde olduklarını ifade ettiler ve seçimlerde birbirlerine başarılar dilediler. Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, “Her daim temel bir başvuru ve başucu kitabınız olmasını temenni ediyorum” diyerek yüksek lisans tezi olarak hazırladığı Milli Görüş belediyeciliğinin icraatlarını anlatan ''Sosyal Belediyecilikte Milli Görüş'' kitabını, Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi için imzaladı. Ziyaret karşılıklı istişarelerin devam etmesi temennisiyle sona erdi.
Seda Şimşek

YORUM YAP