Zafer’den Saadet’e ziyaret

Zafer’den Saadet’e ziyaret

23.01.2024 11:28:16

Zafer Parti'sinin Saadet Teşkilat Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette farklı görüşlerin ortak istişaresinden faydasına dikkat çekilirken hoşgörü vurgusunda bulunuldu.

Zafer Partisi Silivri İlçe Başkanı Ahmet Serhat Kurt, Silivri Belediye Başkan Adayı Murat Demirkol ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette, ülkemizin ve Silivri'nin siyasi ve içtimai sorunları ile çözümü konusunda istişareler yapılarak 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin milletimiz ve Silivri'miz için hayırlı olması temennilerinde bulunarak birbirlerine başarılar dilediler.
HAMDEMİRCİ: DOSTLUK VE HOŞGÖRÜ ORTAMI DEVAM EDECEK
Zafer Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Murat Demirkol'un, Mahmut Hamdemirci ve Yönetim Kurulu üyelerimize Belediye Başkanlığında icra edeceği projelerini anlattığı toplantıda, Saadet Partisi İlçe Başkanı “Bizim parolamız net: ‘Her Eve Saadet'. Bu inanç ve azim bizde var oldukça çalınmadık kapı, ulaşmadığımız insan bırakmayacağız. Çünkü biz ikna edilmişler hareketi değil inanmışlar hareketiyiz. Saadet Partisi ve Silivri İlçe Teşkilatı olarak artık bir yola çıktık. Millî Görüş Hareketi'nin temel ocağı olan siyasi partisiyiz, mücadelemiz millidir ve millet içindir. Bu yüzden bu günkü toplantının son derece faydalı olduğunu ve siyasi görüşlerimiz ne kadar farklı olsa da diyaloğun, yani istişarenin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını bu vesile ile iki görüş arasındaki önyargıları ve prangaları yerle bir ederek bu güzel dostluk ve hoşgörü ortamının artık her zaman devam edecek” şeklinde konuştu.
Mahmut Hamdemirci, yüksek lisans tezi olarak hazırladığı Milli Görüş belediyeciliğinin icraatlarını ve başarılarını anlatan ''Sosyal Belediyecilikte Milli Görüş'' kitabını, Zafer Partisi Silivri İlçe Başkanı Ahmet Serhat Kurt, Zafer Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Murat Demirkol ve geçmiş dönem milletvekili adayları Uğur Türkyılmaz için imzaladı.
KURT: KAPILARIMIZ HER ZAMAN SAADET'E AÇIK
Zafer Partisi Silivri İlçe Başkanı Ahmet Serhat Kurt, teşkilatlarının kapılarının Saadet Partisine her daim açık olduğunu, konukseverlikleri için teşekkürlerini sundu.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP