Yalçın: ‘Önce Ülkem ve Milletim’ demekten asla vazgeçmeyeceğiz

Yalçın: ‘Önce Ülkem ve Milletim’ demekten asla vazgeçmeyeceğiz

23.03.2023 11:48:49

MHP Silivri temsilcileri, Salı akşamı, “Komşum nasılsın?” programı kapsamında Mimar Sinan Mahallesi'nde Sarıboğa Ailesine misafir oldular.

Zafer Yalçın'ın Başkanlığında, Silivri Belediyesi MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, MHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çimen ve Mahalle Başkanı Orhan Aksu, Sarıboğa Ailesiyle buluştular.
YALÇIN: ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM' DEMEKTEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ
Sarıboğa Ailesine misafirperverliği için teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ‘Her şeyden önce Türkiye' ve ‘Önce Ülkem ve Milletim' demekten asla vazgeçmeyeceğiz. Kuşkusuz yolu doğru olanın yükü de ağırdır. Genel seçimlerde inanıyoruz ki bu ağır yük milli ve milliyetçi gönüllerin kenetlenmesiyle kaldırılacak, Cumhur İttifakı sayesinde ülkemizin önü muhakkak aydınlığa ve huzura açılacaktır. Silivri'de olduğu gibi Türkiye'nin her yerinde Milliyetçi Hareketin bayrağını örnek olarak ve gururla dalgalandırmaya talibiz. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekilliğinde MHP'ye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a oylarınızı bekliyoruz” dedi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP