Volkan Yılmaz: Güzel işlere motor, kötülerine fren olacağız

Volkan Yılmaz: Güzel işlere motor, kötülerine fren olacağız

9.05.2024 13:47:01

Silivri Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Volkan Yılmaz, düzenlediği basın toplantısının giriş bölümünde gündeme ve yeni yerel yönetim dönemine ilişkin yaklaşımını ortaya koydu.
Cumhur İttifakı paydaş İlçe Başkanları ile bir basın toplantısı düzenleyen geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, borç iddiaları konusundaki açıklamalarından önce, kısaca yeni döneme ilişkin görüşlerini ifade etti.
YILMAZ: YEREL SEÇİM SONUÇLARI İLÇEMİZE, ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Geçmiş Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, konuşmasında şu sözlerine yer verdi: “Öncelikle her birimizi sevgi, saygı ve muhabbetlerimle selamlamak istiyorum. Bugün Cumhur İttifakı olarak AK Parti İlçe Başkanımız Ekrem Pamuk ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Zafer Yalçın ve meclis üyelerimizle birlikte basın mensuplarıyla bir aradayız. Toplantımızın mahiyetine geçmeden önce 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin Silivri'mize, ülkemize, milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
“ESER BELEDİYECİLİĞİN DEVAMINI, HİZMET ÇITASININ YÜKSEĞE TAŞINMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
Silivri'de 31 Mart 2024 seçimlerinde vatandaşın iradesi sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Bora Balcıoğlu Belediye Başkanı seçildi. Ben kendisine 5 yıl boyunca Silivri'ye yapacağı hizmetlerde kolaylıklar, ilçemizde oluşan eser belediyeciliğin devamın, hizmetler konusunda kurulan ve yükseğe çıkarılan çıtanın daha da yükseğe taşınmasını temenni eder, başarılar dilemek istiyorum.
“ “SİLİVRİ'DE HİZMET VE ESER YAPILMADI” DİYEBİLECEK KİMSE YOK”
2019- 2024 tarihleri arasında Silivri'de yaşayan vatandaşlarımızın takdirleri ile Cumhur İttifakının Milliyetçi Hareket Belediye Başkanı olarak, ekibimle ve mesai arkadaşlarımla beraber Silivri'mize hizmetkar olmak 7/24 şiarıyla 5 yıl gece gündüz demeden çalıştık. Bu süre zarfında gerek hükümetimizin ilgisi alakası ve yatırımların Silivri'ye hızlı bir şekilde getirilmesi, gerekse biraz sonra değineceğimiz Silivri Belediyesi bütçesinden yapılan yatırımlarla, gören gözlerin duyan kulakların, vicdanlı kalplerin şahitlik ettiği ve inkar edemeyeceği eserleri Silivri'mizde buluşturduk. Silivri 39 ilçe içerisinde İstanbul'un parlayan yıldızı oldu haliyle. Silivri'de yapılanlar, hizmet ve eser anlayışı, kronikleşen problemlerin, devasa eserlerin Silivri buluşması noktasında önemli bir adımı bu 5 yıl içerisinde attı. Biraz önce de ifade ettiğim gibi buna itirazı olan “Silivri'de hizmet ve eser yapılmadı. Spor tesisi yapılmadı, kütüphane yapılmadı. Silivri'de kamu hizmeti planları yapılmadı. Sosyal tesisler yapılmadı” diyebilen veya diyebilecek olan hiç kimse yok.
“GÜZEL İŞLERE MOTOR, KÖTÜ İŞLERE FREN OLACAĞIZ”
Bu basın toplantısını niye yapıyoruz? Her gün basınla haşır neşir olayım, mevcut Belediye Başkanı daha göreve başlar başlamaz bir ayı dolmadan, ensesinde boza pişirelim, onu takip edelim, onu sıkıştırayım gibi bir anlayışın veya bir siyasetin takipçisi olamam, asla da olmayacağım. Ama her zaman ifade ettiğim gibi Cumhur İttifakı grubu olarak hem AK Parti, hem Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleriyle beraber Silivri Belediyesi'nde yapılacak hayır işleri, güzel işlere motor, kötü işlere de fren olacağız. Onun için biz Silivri içen yapılacak her hizmetin, atılacak her adımın takipçisi olacağız.”

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP