Üstünel miniklerinden 4. Piyano Resitali

Üstünel miniklerinden 4. Piyano Resitali

5.06.2023 11:32:47

Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu, 4. Piyano Resitalini düzenleyerek, öğrencilerinin solo performanslarıyla velilerinin karşısına çıktı.

Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu, Nesrin Cambazoğlu'nun müdürlüğünde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 4. Piyano Resitalini 1 Haziran 2023 tarihinde Önder Yılmaz Sahnesi'nde düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çağılcı, okul müdürleri, öğretmen ve velileri, öğrencileri bu özel gösterilerinde yalnız bırakmadı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Okul Müdürü Nesrin Cambazoğlu'nun konuşmasıyla devam etti.
CAMBAZOĞLU: MÜZİK, ÇOCUKLARIN KENDİLERİNİ İFADE ETMELERİNE YARDIMCI OLUR
Cambazoğlu, konuşmasında müziğin önemine şu sözlerle değindi: “Okulumuzun Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu Piyano Resitaline hoş geldiniz. Bu gece burada oluş sebebimiz, öğrencilerimizin bu eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlamalarını kutlamak ve sizlerle birlikte olmak. Öğretmen arkadaşlarımın öğrencilerimizin üstün gayretleriyle size güzel bir gece hazırladık. Umarım eğlenirsiniz.
Müzik, çocukların kendilerini ve duygularını ifade etmelerine yardımcı olur ve yaratıcılıklarını geliştirir. İletişim becerilerini geliştirmenin yanı sıra problem çözmede farklı yollar aramalarına teşvik edebilir. Ortak amaç için çalışan bir takımın parçası olmak iş birliği ve yardımlaşmayı öğrenmelerine destek verir.”
Okul Müdürü Cambazoğlu, daha sonra Piyano öğretmeni Gökay Kıcıroğlu'nu ve 33 öğrencisini birer birer sahneye davet etti. 4, 5 ve 6 yaş grubu öğrencileri, solo performanslarıyla sahne alarak, velilerine heyecan, gurur ve mutluluk yaşattı. Başarılı performansları, sevimli halleri ve şık kostümleriyle takdir topladılar.
Okul Müdürü Cambazoğlu, resital sonunda veli ve öğrencilerine de sürpriz yaparak, öğrencisi ve Piyanı Öğretmeni Gökay Kıcıroğlu ile birlikte bir şarkı seslendirerek bol bol alkış aldı.
Program öğrenci ve öğretmenlerin koro halinde “Benimle oynar mısın” adlı şarkının seslendirilmesiyle son buldu.
Okul Müdürü Nesrin Cambazoğlu ve Piyanı Öğretmeni Gökay Kıcıroğlu'na teşekkür çiçeği sunuldu.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çağılcı, sundukları başarılı Piyano Resitali dolayısıyla öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP