Türk Dünyası Silivri’de bir araya gelecek

Türk Dünyası Silivri’de bir araya gelecek

18.01.2023 12:24:54

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun ilk uluslararası organizasyonu olan ve Silivri Belediyesinin ev sahipliğinde Silivri'de gerçekleştirilecek “Türk Cumhuriyetleri ve Akraba Toplulukları Spor ve Kültür Şöleni” için hazırlanan protokol, Başkan Volkan Yılmaz ve Federasyon Başkanı Birol Aydın tarafından imzalandı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) ilk uluslararası organizasyonunu Silivri Belediyesinin ev sahipliğinde Silivri'de gerçekleştiriyor. 19-20-21 Mart tarihleri arasında yapılacak “Türk Cumhuriyetleri ve Akraba Toplulukları Spor ve Kültür Şöleni” organizasyonunun düzenlenmesine ilişkin hazırlanan protokol, Başkan Volkan Yılmaz ve TÖSSFED Başkanı Birol Aydın tarafından imzalandı.
“EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”
Protokol imza töreni sonrasında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu iş birliği ile gerçekleştireceğimiz ‘Türk Dünyası Özel Sporcular Spor ve Kültür Şenliği' protokolünü, Federasyon Başkanımız Birol Aydın ile birlikte imzaladık. Türk Dünyasında özel sporcular dalında ilk kez düzenlenecek olan organizasyonun ev sahipliğini yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
AYDIN: HER ZAMAN EN İYİYE VE HEP DAHA İLERİYE
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın yaptığı açıklamada, “Bugün birlikte bir ilke imza attık. Başkanımız Volkan Yılmaz'a, Türk Dünyasının birlik ve beraberliğine yönelik yapılacak uluslararası organizasyona yaptığı ev sahipliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Özel sporcularımız ile beraber her zaman en iyiye ve hep daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

YORUM YAP