Tapu sorununa çözüm arayışları devam ediyor

Tapu sorununa çözüm arayışları devam ediyor

15.12.2021 14:26:29

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın birim müdürleri ile gerçekleştirdiği halk toplantılarında özellikle Danamandıra, Sayalar ve Çayırdere'de Hazine arazisi olan yerler ile ilgili tapu sorunları ele alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı doğrultusunda ret kararı gelen mülkiyet talepleri için çözüm aranıyor

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, kamu kurum müdürleri ile birlikte Danamandıra - Sayalar - Çayırdere - Beyciler mahallelerinde halk toplantıları düzenleyerek vatandaşların gündemlerindeki konuları değerlendirdi, sorunların çözümünü ele aldı.

Toğan'ın birim müdürleri ile birlikte bulunduğu istişarelerde özellikle Danamandıra, Sayalar ve Çayırdere'de tapu sorununa yönelik Hazine arazisi yerlerine ret kararı gelen vatandaşların konuları öne çıktı. Tapu sorununun çözümü noktasında geçtiğimiz günler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun muhtarlar ile yaptığı görüşmede sıkıntıların bertaraf edilmesi için görevlendirilmesi talimatı verdiği komisyonun da çalışmaya başladığı öğrenildi.

Köyler ve vatandaşların gündemindeki konular bölgelerinde muhtarlar eşliğinde yapılan toplantılar ile belirlenerek, çözüm yönünde adımlar atıldı.

YORUM YAP