Dayanışma gecesine vefa damgasını vurdu

Dayanışma gecesine vefa damgasını vurdu

15.12.2021 14:27:52

Silivri Avcılar ve Atıcılar Kulübü dayanışma gecesinde konuşan Dernek Başkanı Ediz Özkanlı, üstlendikleri sorumluluğa dair bilinci ve vefa duygusunu ortaya koydu.

Silivri Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanı Ediz Özkanlı, hafta sonu Savaş Haseski anısına gerçekleştirilen birlik ve beraberlik gecesinde duygu ve düşüncelerini katılımcılar ile şöyle paylaştı.

ÖZKANLI: BÜTÜN BAŞKANLARIMIZIN BÜYÜK EMEKLERİ VAR

Özkanlı şöyle konuştu: “Değerli üyelerimiz ve kıymetli misafirlerimiz; Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği olarak merhum Hasan Savaş Haseski anısına düzenlediğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma gecemize hoş geldiniz. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki; 1960 yılında kurulan kulübümüzün bugünkü konumuna gelmesinde kurucu başkanımızdan, görevi devraldığım başkanıma kadar her bir başkan ve üyemizin emeği büyüktür. Bu camiaya emek ve gönül veren tüm büyüklerim, arkadaşlarım ve kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim.

“ALDIĞIMIZ EMANETİ DAHA İYİ YERLERE TAŞIMAK İÇİN DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ”

Biz camiamızın büyüklerinden sadece tüfek tutmayı, avlanmayı değil; doğa ve insanın bütün olduğunu, avlanmanın hayvan haklarına saygı ve hukuk kurallarına riayet çerçevesinde yapılmasını, spor faaliyetimizin icra edilirken, ekosistem ve ekoloji dengenin göz önünde tutulması gerektiğini de öğrendik. Nihayetinde amacımızın tüm bu ilkelerin bizden sonraki nesillere de aktarılarak ata sporumuza aynı bilinçle sahip çıkılmasını sağlamaktır.

Bu gece bir araya gelmemizin sebeplerinden biri de; büyüklerimizin o güzel avcıların bizlere bıraktığı emanete sahip çıktığımızı göstermek ve bu emaneti daha da iyi yerlere taşımak için dayanışmamızı arttırmaktır.

HASESKİ ANISINA SAYGI

Her yıl kulübümüzce düzenlenen dayanışma etkinliğimizin bu yıl ki adı 2018 yılında aramızdan ayrılan kıymetli büyüğümüz Hasan Savaş Haseski'den gelmektedir. Rahmetli Savaş babamızın kulübümüze verdiği maddi-manevi destekler saymakla bitmez, hakkı ödenmez… Savaş Babamız aramızdan ayrılsa dahi, oğlu Barış Haseski abimiz babasının değerli koleksiyonunu kulübümüze bağışlaması bizleri çok onore etti. Savaş Babayı rahmet ve şükranla anıyoruz; kıymetli ailesine bu özel gecemizde bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimi sunuyorum.

BAŞKAN VOLKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği olarak düzenlediğimiz bu gecede bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen adaylık sürecimden bu güne, derneğim adına her ricamızda bizleri kırmayan, ilgi ve alakasını hiç azaltmayan sevgili abim, değerli Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a şahsım ve camiam adına şükranlarımı sunuyorum.

Bir önemli teşekkür de, yolumda yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, tüm üyelerimize ve dostlarımıza…

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Kurumsallaşma farkı

YORUM YAP