“Siz öğrenene kadar ders devam eder…”

“Siz öğrenene kadar ders devam eder…”

7.06.2022 12:53:30

Silivri Belediye Meclisinin Haziran ayı birinci oturumunda CHP Grubu adına konuşan Bora Balcıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili destek vurgusunda bulundu. Halkın yargı üzerinden oluşturulmaya çalışılan siyasi baskının farkında olduğunu söyleyerek Şaman öğretisi ile mesaj verdi.

Yargı süreçleri ile oluşturulmaya çalışılan siyasi baskıya dikkat çeken Balcıoğlu, İmamoğlu ile ilgili şunları söyledi: “İstanbullu hemşehrilerimizin mutluluk ve gönül rahatlığıyla 2 ay içinde 2 defa seçmiş oldukları ancak bazı yönetici ve siyasilerin kişisel saikleri nedeniyle bu durumu bir türlü içselleştiremediği bir hususu bugünlerde bir kez daha hatırlatmak ihtiyacı hasıl olmuştur: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu; tekrarlanan belediye başkanlığı seçimlerinde en yakın rakibinden 806.415 oy fazla alarak sandıktan yeniden birinci olarak çıkmıştır. Oy oranı %54'ten fazladır.
“İMAMOĞLU EN YÜKSEK OYLA SEÇİLEN 3. BELEDİYE BAŞKANI”
Bu oy oranı ile Sayın İmamoğlu, 73 ve 77 yerel seçimlerinden sonra en yüksek oyu alarak seçilen 3. belediye başkanıdır. Zaten en yüksek oy oranına sahip önceki iki belediye başkanı da Partimizin, Cumhuriyet Halk Partimizin adaylarıdır. İstanbul Halkı'nın teveccühü ortadadır!
“YAPILAN SAYGISIZLIĞI HALKIMIZ SABIRLA VE SEÇİM GÜNÜNÜ İPLE
ÇEKEREK TAKİP EDİYOR”
Yargıyı araç olarak kullanmaya çalışarak, İstanbullu hemşehrilerimizin hür iradesine yapılan saygısızlığı halkımız sabırla ve seçim gününü iple çekerek takip ediyor, endişeniz olmasın. Bir Şaman öğretisi der ki “Siz öğrenene kadar ders devam eder” der. Hepimiz bu yakın tarihimizden ders çıkartmalıyız düşüncesiyle Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP