Erdal Köroğlu

SİLİVRİSPOR ve ALTYAPI BAŞARISI

Silivrispor, herkesin konuştuğu fikir beyan ettiği altyapıdan A takıma gençleri kazandırma konusun da ciddi ve doğru bir adım atmıştır.

 

18 Ekimde çalışmalara başlayan Silivrispor alt yapısından; Burak, Oğuzhan, Çağdaş, Muhammed Ali ve Ömer le birlikte, Alibeyspor'dan Fırat'a şans verme kararı alarak olması gerekeni yapmıştır.

 

Önümüzde ki hafta için de yine altyapıdan 4 kişi daha bu gençlerin arasına katılarak genç ve dinamik bir kadroya sahip olma yolunda ilerlerken aynı zaman da önümüzde ki 10 yılın da kadrosunu kurmuş olacaktır.

 

Bu çocuklar bu yıl oynama şansı bulamazsa bile önümüzde ki sezonlara hazır olacaklardır, yeter ki sabırla gelişimlerine katkıda bulunalım.

 

Oynama şansları olanlar da olacaktır hepsi çok yetenekli ve pırıl pırıl ilçemizin çocukları ne olacaksa onlarla olmalı, düşeceksek de onlarla, şampiyon olacaksak da onlarla, Silivrispor'un geleceği teminat altına alınmış durumdadır.

 

Bu nedenle bu gençleri yetiştiren alt yapı hocalarını, Gençlik Gelişim Koordinatörü ve U-19 Teknik Direktörü Yılmaz hocamı, Metin Karaca hocamı ve A takım teknik heyetini, yönetim kurulunu ve Taylan Başkanımı tebrik ediyorum.

 

Önemli ve örnek bir karar alınmış, başarısı yıllara yayılacak bir cesaret örneğidir. Bundan sonra gençlerimiz çok ama çok çalışarak uyum sağlamalı, futboldan başka bir şeye konsantre olmamalıdır.

 

Bu onlar için büyük bir şans olacak gerisi onların çalışmaları ile sonuçlanacaktır. Alınan bu kararı yönetimin ve teknik heyetin sonuna kadar desteklemesi, sabretmesi ve bir anda mucizeler beklememesi gerekmektedir.

 

İyi olacak hem de gayet iyi olacak gençlerle her şey daha güzel, dinamik ve heyecan verici, onlar bizim çocuklarımız, emeklerimizin ve emeklerinin karşılığı.

Bravo Silivrispor.....

YORUM YAP