Silivri SİAD’tan tebrik

Silivri SİAD’tan tebrik

1.06.2023 12:33:48

Silivri Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sonuçlarına yönelik bir mesaj yayınladı.

Kocabaş'ın SİAD Yönetim Kurulu adına yayınladığı seçim değerlendirmesi aynen şu şekilde: “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimler ile birlikte 28. Dönem Milletvekillerimiz ve 28 Mayıs 2023 tarihli seçimle de 13. Cumhurbaşkanımız belli oldu, hayırlı olsun.
“HALKIMIZ TEBRİKİ HAK EDİYOR”
Öncelikle çok yüksek ve önemli bir katılımla seçimde oylarını kullanan ve dünyaya örnek olacak bir olgunlukla seçimlerini ortaya koyan tüm halkımız büyük bir tebriki hak etmektedir.
“MİLLETVEKİLLERİMİZİN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE BİR PERVANE GİBİ ÇALIŞACAKLARINA İNANCIMIZ TAMDIR”
28. Dönem Milletvekillerimize bu dönem boyunca ülkemize büyük katkılar sağlayacaklarına inandığımızı ifade etmek isteriz. Milletimizin tüm bileşenlerine aynı hak, adalet ve yakınlıkta davranacaklarına, sorunların çözümünde bir pervane gibi çalışacaklarına inancımız tamdır.
“ERDOĞAN'IN BU DÖNEMDE DE ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ ATILIMLARA İMZA ATACAĞINA EMİNİZ”
13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ülkemiz için bugüne kadar yaptığı cansiperane çalışmalar için müteşekkiriz. Bu dönemde de ülkemiz için önemli atılımlara imza atacağına eminiz. Zatıalilerini bu başarılı seçim sonucu için de kutluyor, bundan böyle de ülkemizi dünya klasmanında ileri ülkeler arasına sokmak için önderlik yapacağından kuşkumuz yoktur. Kendisine sağlık, güç, kuvvet diliyoruz.
“ADAYLARA GAYRETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giren, diğer adaylar; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Sayın Muharrem İnce'ye ve Sayın Sinan Oğan'a da ülkemiz için sundukları gayret için teşekkür ederiz.
“PARTİLERİN KARŞILIKSIZ ÇALIŞMALARINI KUTLUYORUZ”
Ayrıca mutlaka ülkemizin her tarafında böyledir ancak; Silivri'mizde partilerin yönetimlerinin çalışmalarını, tarzlarını ve hizmet aşklarını müşahade ettik. Kazanan oldu, kaybeden oldu. Ama bu bir demokrasi yarışı olduğu için kaybedeni yoktu. Onların bu karşılıksız çalışmalarını da kutluyoruz.
“ÇALIŞMALARI İÇİN BASIN MENSUPLARIMIZA DA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Basınımızın da haberleri bizlere iletmek için yaptığı çalışmalar önemliydi. Çalışmaları için basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.
“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMA VAKTİDİR”
Şimdi hep birlikte Türkiye için çalışma vaktidir. Bundan böyle ki yarış; ülkemizin ileri gitmesi içindir.”
Sevginar Sali

YORUM YAP