Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Sevim Avni Çoğal İlkokulunu ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Damat, son ziyaretleri kapsamında Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Sevim Avni Çoğal İlkokulunda incelemelerde bulundu.
HAZIRLIKLARI YERİNDE İNCELEDİ
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesini ziyaret eden Damat, okulda yeni dönem öncesinde sürdürülen hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Okul Müdürü Muhammed Sıddık Demiroğlu ile görüşen Damat, mevcut durum ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.
TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesindeki ziyaretinde ise öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına en iyi şartlarda başlayabilmesi amacıyla yapılması planlanan çalışmalar ele alındı. Okulun ihtiyaçları ve hazırlık sürecine ilişkin Okul Müdürü Ahmet Demir'le değerlendirmelerde bulunuldu.
SINIFLARI VE ORTAK KULLANIM ALANLARINI İNCELEDİ
Damat'ın bir diğer durağı Sevim Avni Çoğal İlkokulu oldu. Okulun yeni döneme hazırlık sürecini yerinde değerlendiren Damat, sınıflar ile ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulundu.
Gerçekleştirilen üç ziyarette de okulların yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık durumları ve ihtiyaçları ele alınırken, çalışmaların öğrencilerin eğitim hayatına sorunsuz bir başlangıç yapabilmesi amacıyla sürdürüldüğü belirtildi.
Renginar SALİ






