Silivri’de Bayramlar güzeldir

Silivri’de Bayramlar güzeldir

27.08.2018 10:59:57

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her bayram olduğu gibi bu bayram da ilçe genelindeki mahalleleri, esnafları ve dernekleri dolaşarak hemşerileriyle bayramlaştı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu bayram da ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. Silivri merkezde ve ilçe genelindeki tüm mahallelerde esnaf, dernek ve kahvehaneleri gezerek, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Başkan Işıklar'a; CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti.
Bayramın üçüncü gününde Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ile ziyaretlerine başlayan Başkan Işıklar, Büyükçavuşlu, Değirmenköy, Gümüşyaka, Çanta, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Fener ve Alipaşa Mahallelerini ziyaret etti.
Hemşerilerinden belediye hizmetlerine ilişkin gelen görüş ve önerileri de dinleyen Işıklar, önümüzdeki haftalarda belediye ile ilgili çalışmalar ve imar affı süreci ile ilgili teknik konular hakkında görüşmek üzere mahallelerde bilgilendirme toplantıları başlatacağını dile getirdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP