Dernek ziyaretlerinde Işıklar’a sıcak ilgi

Dernek ziyaretlerinde Işıklar’a sıcak ilgi

27.08.2018 10:59:01

Kurban Bayramının ikinci gününü yoğun olarak dernek ziyaretlerine ayıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı    Suna Göçengil ile ekip arkadaşları sıcak evsahiplikleriyle ağırlandı.

Bayramın ikinci günü Öğretmenler Evi'nde düzenlenen protokol bayramlaşmasına ve Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü'nün ilçe binasında düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına da katılan Başkan Işıklar, programına dernek ziyaretleriyle devam etti. Büyüklerin ellerinden öperek, küçüklere de harçlık vererek bayramlarını kutlayan Işıklar, derneklerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.
Kurban Bayramının ikinci gün Işıklar, meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte Silivri Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Sarıkamışlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Öz Zonguldaklılar Derneği, Silivri Samsunlular Sosyal ve Yardımlaşma Derneği ile Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.
Işıklar ve ekip arkadaşları, Semizkumlar Mahallesi sakinleriyle Özgür Kent Sahil Sitesi'nde buluşarak bayramın ikinci günündeki ziyaretlerini tamamladı.

Haber Merkezi

YORUM YAP