Silivri Belediyesi’nden asker ailelerine destek

Silivri Belediyesi’nden asker ailelerine destek

3.04.2019 10:44:06

Silivri Belediye Encümeni, 14 Mart 2019 tarihinde Özcan Işıklar Başkanlığında gerçekleştirdiği haftalık olağan oturumunda asker ailesi yardım taleplerini değerlendirdi.

01.04.2019 tarihinden itibaren ödemelerin yapılacağı asker ailesi yardım taleplerini değerlendiren Silivri Belediye Encümeni, 12 kişiye asker ailesi yardımı gerçekleştirmesini kararlaştırdı.
İşte değerlendirilen talepler ve alınan kararlar:

MERYEM S.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Meryem S.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

ŞENAY A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Şenay A.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

AFİYET A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Yeni Mahalle'de ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Afiyet A.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

SEVGİ G.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Yeni Mahalle'de ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Sevgi G.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

GÖZDE İLKNUR Z.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Selimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Gözde İlknur Z.'nun hakkında yapılan tahkikat neticesinde; eşi asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

NADİFE T.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Gümüşyaka Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Nadife T.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

MAVİŞ Ş.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Alibey Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Maviş Ş.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

GÜLER K.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Güler K.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

HATUK Y.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Yeni Mahalle'de ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Hatuk Y.'un hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

HAVA M.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Çanta Balaban Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Hava M.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

NURETTİN T.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Gümüşyaka Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Nurettin T.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

GÜLER Ö.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Selimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Güler Ö.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/04/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.
Haber
Merkezi

YORUM YAP