Sevginar Sali

İlçe Başkanına gel!

Bir seçim yaptık, oy kullanma işleminin on katı sonuç alma süreci devam ediyor… Allah nazarlardan saklasın, daha ne kadar sürer hep birlikte göreceğiz.
Birkaç gündür de partilerin ateşi geçsin diye oyalanıyorum aslında. Kaybeden kaybettiğini, kazanan kazandığını hazmetsin diye…
Artık okuyucular da sabırsızlanmaya başlayınca sandık sonuçları için harekete geçtim…
Sabah saatlerinde AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nu aradım… Saat 12.00 gibi döndü sağ olsun… Çok yoğun bu aralar oyları saymakla bitiremiyor diyeceğim ama ne gezer… “Sandık sonuçları sizde var mı? Onun için aradım…” dedim… “Özcan Bey'den isteseydiniz” diye yanıt verdi! ‘Özcan Bey'den isteseydim onu arardım, sizi değil' deyince, “Bizde yok sandık sonuçları!” yanıtını verdi.
Aramızda geçen bu saçma sapan görüşmeden önce tüm sandık sonuçları elime geçmişti zaten!
Zafer sarhoşluğu Mutlu Bey'in başını fena halde döndürmüş anlaşılan! Sahip olduğu kafayla çok bile tutundu Silivri siyasetinde. Zaferin gerçek sahipleri tevazudan yıkılırken Mutlu Bey de ukalalıktan yıkılıyor! Kendisine rağmen Silivri'de Cumhur İttifakı MHP'li Başkan Adayına oy vermek için bir çok kesimin mücadelesinden ne kadar bir haber olabilir insan diye düşünüyorum tabi!
Silivri'de seçimin mağlubu da galibi de belli. Kazanan MHP'nin Başkan Adayı ve Meclisi!
Bence bundan sonraki süreçte Özcan Bey'i siz arayabilirsiniz Mutlu Bey, hem de çok ararsınız; onun döneminde çok rahat ilçe başkanlığı yaptınız.
İkincisi; seçim geçeli 3 gün olmuş sizde sandık sonuçları hala yoksa bence ne işe yaradığınız sorusuna da yanıt arasanız hakkınızda faydalı olur.
Aaa ama o sonuçlar sizde varken, “Yok” dediyseniz bunun da Türkçe'deki karşılığı ‘yalan'dır, söyleyen kişiye ne dendiğini ben söylemeyeyim siz bilirsiniz, bilmiyorsanız öğrenirsiniz!

İlçe Seçim Kurulu'nun kararı bekleniyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının yılan hikayesine dönen seçim sonuçları ilçeleri de etkiledi. CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nın Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyesi seçimleri ile ilgili itirazını geri çektiği öğrenilirken en son Silivri İlçe Seçim Kurulunun dün akşam veya bugün toplanarak karar vermesi bekleniyor.
Çatalca ile ilgili oyların yeniden sayılması kararı verildiği ifade edildi, sürecin yaklaşık olarak 10-12 gün sürmesi tahmin ediliyor.
Büyük Çekmece ve Avcılar'ın seçilen belediye başkanı dün itibariyle mazbatalarını aldı.
Seçimi olaysız tamamladık, inşallah sonuçları da bir an önce kesinleşir. Süreç uzadıkça işin tadı kaçıyor...

GÜNÜN SÖZÜ
“Acele karar vermeyin. O zaman sizin de herkesten farkınız kalmaz. Hayatın küçük bir parçasına bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. Karar aklın durması halidir. Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi dolayısıyla gelişmeyi durdurur. Buna rağmen akıl insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir, insanı huzursuz yapar. Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar. Bir kapı kapanırken yenisi açılır. Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz.”
*Lou Tzu

YORUM YAP