Silivri Belediyesi Arıcılık Festivali'ndeydi

Silivri Belediyesi Arıcılık Festivali'ndeydi

29.01.2019 10:21:30

Silivri Belediyesi, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde bu yıl 8.si düzenlenen İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali'ne katılarak Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi çalışmalarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi 8. İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali'ne katıldı. Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen festivalde stant açan tek belediye olan Silivri Belediyesi, bölgede sürdürdüğü tarımsal çalışmalarını ve arıcılık faaliyetlerini tanıttı. Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde çiftçiye yol gösteren örnek ürünlerin sergilendiği stant, festivalde yoğun ilgi gördü. Silivri Belediyesi standını, vatandaşların yanı sıra; akademisyenler ve ziraat mühendisleri de ilgiyle inceledi.

SİLİVRİLİ ARI ÜRETİCİLERİ DE FUARA KATILDI
Silivrili arı üreticileri ile Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi kursiyerleri de festivale katılım sağladı. Otobüslerle festivale giden üreticiler, Türkiye'nin birçok bölgesinden gelen arı ürünleri üreticileri ile tanışma imkânı buldu. Silivri'nin tüm mahallelerinden katılımın sağlandığı festivalde üreticiler, arıcılık üzerine gelişen son teknolojileri yakından inceledi. Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Hayat boşluk bırakmaz...
Sonraki » Totemin kralı bende

YORUM YAP