Engin Akın

Selimpaşa Karasu, hala kiralık ama Silivrispor’a kapalı!

İlçemizdeki her tesis bir amatör kulüp için velinimettir. Çantaspor Sahası eski günleri kadar olmasa bile kurtarıldı ve futbol oynamaya elverişli hale getirildi. Sırada Gümüşyaka ve Değirmenköy olmalı. Bölge geniş ve mahallelerdeki tesisler korunsa değerlendirilse gerekli girişimlerde bulunulsa ölçüleri nedeniyle alt yaş grupları için maç oynanabilecek ideal bir tesisti.

Hazır tesisleri kullanmayı
beceremiyoruz.
Konu açıldığında amatörlerin idman, maç, git-gel, ulaştırma giderlerinin belediyeye aylık ortalama 200 Bin TL’ye mal olduğunu anlıyoruz.

Bu işler bizden sorulur, deyip futbolu yöneten bununla da kalmayıp belediyeyi yönlendiren efendiler tur operatörü gibi çalışıyorlar!!!

Bu kafayla az bile aslında. Silivri’de futbol organizasyonunun aylık ulaştırma bedeli gerçekten bu kadar yüksekse bir yıllık toplamıyla 22 kulübün sorunları kökten çözülür.
Yazıktır.
Günahtır.
İsraftır.
Belki de mubahtır!

Penaltı gol olsa başka şeyler yazıyor olacaktık ama bazı kulüpler tesissizlikten kıvranırken sen Silivrispor’a bile kullandırmadığın sahayı internet üzerinden "gece gündüz kiralık doğal çim saha” diye pazarlarsan o penaltı da gol olmaz kardeşim.

Futbolun adaleti bazen belki de böyle tecelli eder.

Bu arada gündemden düşürülmeye çalışılan paralel dalgalara dikkat edin. Futbol Silivri’de her an çok ama çok büyük bir krize girebilir benden söylemesi.

Evet, Selimpaşa Karasu Doğal Çim Sahası hala Silivrispor’a kapalı ama kulübün internet sitesinde kiralık ilanı devam ediyor.

İlçenin tek profesyonel kulübüne kapatılan bir tesisin kâr amaçlı zevk için futbol oynayanlara kiralanması elbette sorgulanmalıdır.

Sonra İhsan Atun Başkanım sen neyin peşindesin ki.
Sen daha kendi ilçendeki tek doğal çim zeminli stadı idmanların için bile kullanamıyorken ilçeye yeni tesis kazandırma çaban boşadır bence.

İhsan Atun Başkanım, boşuna uğraşma çabalaman beyhudedir.
Silivri ve bölgesinde Silivri ve Silivrispor sevmeyenleri var oldukça hizmet için uğraşmak yalan.
Silivrispor bünyesinde 1000’i aşkın ilçemiz nüfusuna kayıtlı gence spor yaptırmaya çalışıyor. Bunu yaparken de tüm uzman eğitimcilere her ay gecikmeli de olsa tıkır tıkır maaş öderken, ilçedeki tek tesisin kullandırılmaması ne kadar etik ve ne kadar sporseverliktir?

Bunun için İhsan Başkanım gücün varsa eğer yeni sezonda takımın doğal çimde idman yapma hakkını almanı dilerim. Bu kudret sende var, biliyorum.
Silivrispor’un başarısı mı yoksa Selimpaşaspor’un maddi çıkarları mı ön plandadır.
Bugün Silivrispor’un yıllık bütçesi 1.500 TL iken ve ilçenin ismini tüm ülke çapında başarı ile temsil ediyorken bütçesi 200 bin TL’lik bir kulübe boyun eğmesi gücüme gidiyor.

Selimpaşa’da bulunan bu tesis için kiralık ilanı verebilenler bilmelidirler ki sizin kiraladığınız tesis Silivri’nin öz malıdır. Konuyu daha da detaylandırırım ileri ki günlerde…

YORUM YAP