Satrançta iki şampiyonluk ve bir ikincilik

Satrançta iki şampiyonluk ve bir ikincilik

24.05.2017 11:01:43

Silivri Fatih İlk ve Ortaokulu okullar arası Satranç Turnuvası'nda iki şampiyonluğa ve bir ilçe ikinciliği dereceleriyle turnuvaya damgasını vurdu.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından okullar arasında düzenlenen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Satranç Turnuvası'na Silivri Fatih İlk ve Ortaokulu takımları damgasını vurdu. Satranç aktivitelerine büyük önem veren okul eğitimcileri, yetiştirdikleri öğrencilerin elde ettikleri başarılarla bir kez daha gururlandı. İbrahim Şahin'in öğretmenliğinde satrancı en iyi şekilde öğrenen ve katıldıkları turnuvalarda ödülleri toplayan öğrenciler yeni şampiyonluklara imza attı.
İlçemiz okulları arasında düzenlenen Satranç Turnuvası'nda Küçükler ve Yıldızlar'da Satranç Şampiyonu, Minikler'de ise İlçe 2.'si olan Fatih öğrencileri, 19 Mayıs 2017 tarihinde ödüllendirildi. Okul Müdürü Doğan Hayta da öğrenci ve öğretmenini yalnız bırakmadı, mutlu heyecanını paylaştı ve başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederek kendilerini tebrik etti.
19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Bulgaristan Göçmenleri Derneği tarafından ilçe genelinde düzenlenen Satranç Turnuvası'nda yine okul öğrencileri isimlerini ilk sıraya yazdırmayı başardı. Melih Arda Şahin 1., Tuncay Tuncel de 2. Oldu.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP