Silivri Piko Çocuk Evi'nden Esnaf Odası üyelerine çocuk eğitiminde yüzde 20 indirim

Silivri Piko Çocuk Evi'nden Esnaf Odası üyelerine çocuk eğitiminde yüzde 20 indirim

11.09.2026 12:46:23

Bu bir tanıtımdır

Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, oda üyeleri ve çalışanlarının 1-6 yaş arasındaki çocuklarına yönelik önemli bir iş birliğine imza attı. Özel Piko Çocuk Etkinlik ve Oyun Evi ile yapılan protokol kapsamında, yeni kayıtlarda güncel ücretler üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak.

Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO), üyeleri ve çalışanlarının aile bütçelerine katkı sağlayacak yeni bir iş birliği protokolünü hayata geçirdi.
SİBESO Başkanı Nuray Koçer ile Özel Piko Çocuk Etkinlik ve Oyun Evi arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyeleri ve çalışanlarının 1-6 yaş arasındaki çocukları eğitim hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.
YENİ KAYITLARDA YÜZDE 20 İNDİRİM
Protokole göre Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası çalışanları ve üyelerinin çocukları için yapılacak yeni kayıtlarda, güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak.
İndirimden yararlanmak isteyenlerin oda üyeliğini veya çalışan olduğunu gösteren kurum yönetimi onaylı belge sunması gerekecek. Protokol kapsamındaki indirim, başka kampanya, burs veya özel indirimlerle birleştirilemeyecek.
KOÇER: “ESNAFIMIZI BÜYÜK BİR AİLE OLARAK GÖRÜYORUZ”
İş birliğine ilişkin değerlendirmede bulunan SİBESO Başkanı Nuray Koçer, üyelerin yalnızca iş hayatında değil sosyal yaşamlarında da yanlarında olmayı önemsediklerini belirtti.
Koçer, “Çocuklarımızın güvenli, nitelikli ve keyifli bir eğitim ortamından daha avantajlı koşullarda yararlanabilmelerine katkı sunacak bu iş birliğinin esnaf ve sanatkâr ailelerimize güzel bir destek olacağına inanıyoruz. Üyelerimizin hayatına dokunan, aile bütçelerine katkı sağlayan ve günlük yaşamlarını kolaylaştıran iş birliklerini artırmaya devam edeceğiz. Çünkü biz esnafımızı büyük bir aile olarak görüyoruz” dedi.
PROTOKOL 2026-2027 EĞİTİM YILINI KAPSAYACAK
İmzalanan protokol, 14 Eylül 2026 ile 26 Haziran 2027 tarihleri arasındaki 2026-2027 eğitim-öğretim yılını kapsayacak. Servis, kitap ve kırtasiye gibi giderler ise eğitim ücretine dahil olmayacak.
Başkan Nuray Koçer, protokolün oda üyelerine, çalışanlarına ve çocuklarına hayırlı olmasını dileyerek Özel Piko Çocuk Etkinlik ve Oyun Evi'ne iş birliği dolayısıyla teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP