Oy artışı İYİ’leri iktidar hedefinde kenetledi

Oy artışı İYİ’leri iktidar hedefinde kenetledi

24.05.2022 12:51:18

İYİ Partililer son kamuoyu araştırmalarında İstanbul'da oyunu en çok yükselten parti sonuçları ile iktidar umutlarını güçlendirirken, 100 bine ulaşmasından üye sayısı ile ilgili Pazar günü düzenlenen programda konuşan Genel Başkanları Meral Akşener, Başbakanlık hedefini yeniledi.
BEK: OYUNU EN FAZLA YÜKSELTEN PARTİYİZ
İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek yaptığı paylaşımla teşekkür etti. “ORC Siyasi Eğilimler Araştırması Raporuna göre İstanbul'umuzda İYİ Parti 2018 seçimlerine göre oyunu "En fazla” yükselten parti olmuştur” diyen Bek, “Milletimizin teveccühü ile yükselişimiz devam edecek ve ilk seçimlerden sonra İYİ Parti'nin iktidarında Türkiye İYİ olacak. Bizlere inanan, güvenen ve destekleyen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.
AKŞENER: AZİZ MİLLETİN HELAL OYLARIYLA BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAĞIZ
Diğer yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'daki üye sayısının 100 bine ulaşmasından dolayı Yenikapı'da Pazar günü düzenlenen etkinlikte partililere seslendi. İYİ Parti Silivri Teşkilat mensuplarının da yoğun katılım gösterdiği programda konuşan Akşener, “Bu aziz milletin helal oylarıyla inşallah birinci parti çıkacağız. Ben de o iktidarın hak edilmiş, pazarlık yok, hak edilmiş birinci çıkmış partisinin elbette hak edilmiş başbakanı olacağım inşallah” dedi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP