Engin Akın

Otobüsle geldiler 3 puanı alıp gittiler

Sen kalk 1000 KM'lik yolu otobüsle gel, o yorgunlukla maça çık ve üç puanı al ve git. Akıl alacak şey değil.

 

Erzin takımını tebrik ederim. İnanmış bir şekilde ayaklar yere basarak oynanan oyundan sonra hak ettikleri puanı alıp yola koyuldular.

 

Geri dönüş yolu eziyet olmamıştır. İleriye dönük tahminim ise işleri çok zor. Biraz daha toparlanmaları lazım Erzin takımının…

 

Gelelim Silivrispor'a; Erzin maçında bir kez daha öğrendim ki tek kale top oynamak pek de avantaj elde etmek değilmiş!!!

 

İlk yarı tek kale oynayan Silivrispor, ilk dakikalarda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve ikinci yarı rakibine teslim oldu.

 

Maçın daha 2. dakikasında Emrah Bedir ile hem öne geçme hem de farklı galibiyetin fırsatını elimizin tersiyle ittik.

 

Doksan dakika boyunca 98 top kaybı!!!

Yedek kulübesinin yetersizliği!!!

Savunma oyuncularının maç içinde uyur gezer durumları dikkat çekti.

 

Mali açıdan bulduğu parayı sürekli gol krallarına yatıran Silivrispor yönetiminin defans hattına daha çok derinlik katması lazım.

 

Ya da yönetimin altyapıya odaklanması lazım. Silivri bölgesinde kaç takım GELİŞİM LİGİ'NE katıldı?Tabii ki sıfır…

 

Bence asıl sorun burada altyapılarda.

Günümüz futbolunun gerektirdiği hızlı pas ve dinamiklilik çok önemli ve bazı tecrübeli oyuncular bu oyun stiline ayak uyduramayabiliyor.

 

Biri bana söylesin Allah aşkına bir kanat oyuncusunun görevi sadece kanatlarda koşmak mıdır, yoksa uygun pozisyon yakaladığında iyi bir orta yapmak mıdır?

 

İşte sırf bu yüzden Silivrispor kanatları güvende değil, bizim kanatlar orta saha oynasınlar daha iyi olur.

 

Kötü günümüzdeydik. Farka gidebilirdik olmadı ama iyi bir rakip karşısında madara oluruz. Defans sıkıntılı. Orta saha sıkıntılı. Kanatlar sıkıntılı. Sanırım bizim hocalar kampta piknik yapmış olacaklar ki takımı kendileri bile tanıyamadılar.

 

Bir de Fatih hocayı göremedim kulübede, sanırım diploması yetmediği için sahaya giremedi. Üzüldüm hocama. Ben Fatih hocamda A diploma var diye biliyordum ama galiba birisi yanlışlıkla girdi sahaya. Maçı okuyamıyorsunuz. Bari okuyabilen girsin sahaya ki kaybetmeyelim. Bu konuya ayrıca girerim…

YORUM YAP