Ormanlı'da Gazitepe fırtınası 3-2

Ormanlı'da Gazitepe fırtınası 3-2

24.06.2016 13:27:32

Geleneksel olarak düzenlenen 16. Çatalca Ormanlı Futbol Turnuvasının açılış maçı Büyükçekmece Tepecikspor ile Gazitepespor arasında oynandı.

Ormanlı Gökhan Topçuol Stadında oynanan günün ilk maçını 3-2'lik skorla kazanan takım Silivri temsilcisi Gazitepespor takımı oldu. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Gazitepespor'un üstünlüğü gözden kaçmadı. Büyükçekmece Tepecikspor takımına oranla daha tecrübeli oyan kırmızı-beyazlılar, sahadan 3-2 galip ayrılarak turnuvaya galibiyetle başladı.
İlk bölümlerde Büyükçekmece Tepecikspor takımının üstünlüğü göze çarptı. Nitekim etkili oyunlarını Hasan'ın golü ile süsleyen yeşil-beyazlılar, 1-0 öne geçti.
Bu gole Gazitepespor Ferdi ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya etkili başlayan Gazitepespor, Hayrettin ve Barış'ın golleriyle farkı ikiye çıkardı 3-1. Müsabakanın son bölümlerinde gol için yüklenen Büyükçekmece Tepecikspor takımında Yakup'un golü maçı kazanmaya yetmedi ve müsabaka Gazitepespor'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
Haber:
Engin AKIN

YORUM YAP