Karneler verildi, tatile çıkıldı

Karneler verildi, tatile çıkıldı

25.06.2016 10:05:42

Mehmet Şenel'in müdürlüğünde hizmet veren Değirmenköy Atatürk Ortaokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılı kapanış törenini 17 Haziran 2016 tarihinde okul bahçesinde gerçekleştirdi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu.
Yıl boyunca ilçe genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda okulunu başarıyla temsil eden öğrencilere iftihar belgeleri, akademik başarısı olan öğrencilere ise teşekkür ve takdir belgeleri tebrik eşliğinde takdim edildi. Değirmenköy Atatürk Ortaokulu sınıf ve okul birincileri de tebrik edilerek belgeleri verildi. Öğrenci Meclis Başkanı Sercan Karabostan, kıdemli öğretmen Veli Karaali birer konuşma yaptılar.
Okul Müdürü Mehmet Şenel, öğrencilerine seslenerek başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenin mutluluğunu paylaştı. Şenel, öğrenci, öğretmen ve yönetici kadrosuna teşekkür etti. Öğrenci ve öğretmenlerine tatili iyi bir şekilde değerlendirmelerini, yeni eğitim-öğretim yılına hazır bir şekilde, yüksek moral ve enerjiyle Eylül'de buluşmalarını diledi.
Okul Müdürü mezun öğrencilere lisede öğrenim hayatlarının başarılarla sürmesini dileyerek yollarının açık olmasını temenni etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP