Öngel: MHP’nin Silivri’ye özel ilgisi var

Öngel: MHP’nin Silivri’ye özel ilgisi var

23.05.2022 14:55:11

Silivri'de MHP'nin gerçekleştirdiği İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısında katılımcılara hitap eden MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, “Silivri'deyiz, mutluyuz” derken, “İlk mutluluğumuz Başkanımız Volkan Yılmaz beyefendiye göstermiş olduğunuz teveccüh. Hem seçim döneminde hem sonrasında Volkan Başkanımıza göstermiş olduğunuz teveccüh bizi mutlu etti. Aynı zamanda Silivri ile MHP'nin duyarlılığı da özdeşleşti. MHP, Atatürk ilke ve inkılaplarından asla ödün vermez. MHP'nin Silivri'ye özel ilgisi var” şeklinde konuştu.

MHP Anlatma ve Aydınlatma toplantıları kapsamında Silivri'de STK temsilcileri ve muhtarlarla buluştu. Katılımcılara seslenen isimlerden biri de MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Türkeş Öngel oldu.
“BİR ÜLKENİN DEMOKRASİ VE EKONOMİSİNİN GÜCÜ STK'LARINDAN BELLİ”
MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Türkeş Öngel yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bir ülkenin demokrasi ve ekonomisinin ne kadar güçlü olduğunu incelemek isterseniz eğer o ülkenin sivil toplum örgütlerine bakacaksınız. Onlar ne kadar güçlüyse demokrasi ve ekonomisi o kadar güçlüdür. Muhtarlarımız oldukları bölgede devlet iz düşüdür, oranın emniyetinden, sağlığından, aile ilişkilerin kurgulanmasında, barış ve sulhun sağlanmasından sorumlular.
Biz de Adım Adım 2023 Anlatma ve Aydınlatma Programı dolayısıyla sizlerleyiz. Bildiğiniz gibi MHP'nin olduğu yerde, şartlar ne olursa olsun milletimizle bir araya geliriz. Ne yabancı ülkelerin devlet başkanlarından emir alırız, ne yabancı misyonerlerin kapısında kuyruk oluruz. MHP tek Allah'ın önünde eğilir. Yüce Rabbimden başka kimsenin önünde eğilmez. MHP'nin yanında olan kimse de hiçbir Allah'ın kulunun önünde eğilmez.
“BAŞKAN YILMAZ'A GÖSTERDİĞİNİZ TEVECCÜH BİZİ MUTLU ETTİ”
Silivri'deyiz, mutluyuz. İlk mutluluğumuz Başkanımız Volkan Yılmaz beyefendiye göstermiş olduğunuz teveccüh. Hem seçim döneminde hem sonrasında Volkan Başkanımıza göstermiş olduğunuz teveccüh bizi mutlu etti.
“SİLİVRİ'DEN VATAN HAİNİ ÇIKMAZ”
Aynı zamanda Silivri ile MHP'nin duyarlılığı da özdeşleşti. MHP, Atatürk ilke ve inkılaplarından asla ödün vermez. Biliyorum ki Silivri de Atatürk değerlerini, Türkiye Cumhuriyeti kuruluş ilke ve inkılaplarını asla tartışmaz. Silivri halkı farklı siyasi partilere oy vermiş olsa dahi Silivri'den vatan haini çıkmaz. Bu nedenle MHP'nin Silivri'ye özel ilgisi var. Davetimize icabet eden sizlere gönülden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Sağ olun var olun.”
Renginar SALİ

YORUM YAP