“Ülkücülerin siyasi organizasyonu MHP’dir”

“Ülkücülerin siyasi organizasyonu MHP’dir”

23.05.2022 14:57:01

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kaleci Silivri'de yaptığı konuşmada, “Ülkücülerin siyasi organizasyonu Milliyetçi Hareket Partisi. Ülkücülerin Lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli. Bunun dışında boynunda taksi plakasıyla gezenlere lütfen itibar etmeyin. Ne istediğinizi biliyorsunuz, önümüzde çok çetin bir süreç var. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

MHP'nin Silivri'de STK temsilcileri ve muhtarlarla buluşmasında katılımcılara hitap eden isimlerden bir ide MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kaleci oldu.
KALECİ: CHP YÖNETİMİ, HDP OYLARIYLA PKK'YA SELAM ÇAKTI
MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kaleci, Silivri'de önemli noktalara işaret etti ve şöyle konuştu: “MHP İlçe Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu bu güzel toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.
5-6 Şubat 2022 tarihinde Genel Başkanımızın önderliğinde Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirdiğimiz Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve milletvekillerimizle müştereken yaptığımız toplantı sonucunda, bugün bir ayağını da burada gerçekleştirdiğimiz Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programı toplantısında bir aradayız. Genel Başkanımız Ankara'daki toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle bir konuya vurgu yapmıştı; CHP'nin billboardlarda seçim vaadi olarak “etnik köken, inanç, engellilik, cinsel yönelim, yasayla dezavantajlı olmaktan çıkarılacak”. Bu, bugünkü CHP zihniyetinin PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP ile kol kola yürüyen CHP yönetiminin HDP oylarıyla PKK'ya adeta bir selam çakmasıdır.
“TÜRKİYE CUMHUHRİYETİNİN ÜNİTER YAPISINA DOĞRUDAN BİR SALDIRIDIR”
Bu mantık, etnik köken vurgusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş felsefesine, üniter yapısına doğrudan doğruya bir saldırıdır, “Biz bu ülkeyi bölmeye karar verdik” demektir. Bugünkü CHP'nin bu tarz açıklama ve yaklaşımları, zihniyeti açıkçası bizi şaşırtmıyor. Bizleri şaşırtan, 2015 yılında MHP içerisinde çıkarılmaya çalışılan bir fitne neticesinde “Ülkücülüğümüz bize yeter” diyerek yola çıkan bir grubun bu zihniyete eklenmesi.
Aynı şekilde “Ülkücülüğümüz bize yeter” diyerek CHP'ye eklemlenen bir grup değil. Onlar için ülkücülük adeta bir taksi plakası gibi, iyi bir sermaye, plakayı boyunlarına takmış Deva Partisi, o partisi, bu partisi kapı kapı dolanıyorlar. HDP'de de çıkarlarsa şaşırmam.
“ÜLKÜCÜLERİN SİYASİ ORGANİZASYONU MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ”
Ülkücülerin siyasi organizasyonu Milliyetçi Hareket Partisi. Ülkücülerin Lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli. Bunun dışında boynunda taksi plakasıyla gezenlere lütfen itibar etmeyin.
Ne istediğinizi biliyorsunuz, önümüzde çok çetin bir süreç var. Desteklerinizi bekliyoruz.”
Renginar SALİ

YORUM YAP