On talepten dokuzuna onay

On talepten dokuzuna onay

16.02.2017 09:33:54

26 Ocak 2017 oturumunda Özcan Işıklar Başkanlığında toplanan Silivri Belediye Encümeni, asker ailesi yardımı ile ilgili on talebi değerlendirdi.

Silivri Belediyesine asker ailesi yardım isteği ile başvuruların dokuzu için olumlu yanıt verilirken, biri uygun görülmedi. Encümenin 26 Ocak 2017 tarihli oturumlarında asker ailesi yardımları hakkında aldıkları kararlar şu şekilde:
“DEĞİRMENKÖY İSMETPAŞA Mahallesinde, ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Meral Ç.'nun talebi üzerine hakkında yapılan araştırma ve inceleme neticesinde; 4109 Sayılı Kanunun 2.maddesinin (c) fıkrası gereğince asker ailesi yardımı yapılması mümkün olmayıp, talebinin uygun görülmemesine encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
ÇANTA SANCAKTEPE Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Zarife U. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1. maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
SELİMPAŞA Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Yıldız T. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1. maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
YENİ MAHALLE'DE ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Çilnaz A. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
YENİ MAHALLE'DE ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Şükrüye K. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
KAVAKLI HÜRRİYET Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Sevda S. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
SELİMPAŞA Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Mehmet A. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
SELİMPAŞA Mahallesi, 6129. Sokak, No:42 K:1 D:1 adresinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Kudret E. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
MİMARSİNAN Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Güllü H. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
ÇANTA Sancaktepe Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Ayşe K. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.”
Haber Merkezi

YORUM YAP