Ömer Tekin: Tutunacak hiçbir dalınız yok

Ömer Tekin: Tutunacak hiçbir dalınız yok

9.12.2019 10:26:13

Mecliste sürpriz çıkışları ile dikkat çeken Silivri Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Ömer Tekin,  son oturumda da söz aldı ve CHP Grubu'na sert eleştirilerde bulundu.

Silivri Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Ömer Tekin, Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. Birleşiminde CHP Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki günlerde Silivri'ye geleceğini bildirmesi ve CHP'li Meclis Üyesi Melih Yıldız'ın meclis oturumlarında Silivri'yi ilgilendiren konulardan ziyade İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tartışmaya açıldığını söylemesi üzerine bir açıklamada bulundu.

“BİZ YEREL SİYASETTEN KONUŞUYORUZ, GENELE ÇEKEN SİZLERSİNİZ”
Tekin, şöyle konuştu: “Süheyl bey söz aldı ve Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki günlerde Silivri'ye geleceğini söyledi. Bugün 31 Mart'tan sonra 250'nci güne girdik. 250'nci güne girdik ve Silivri Belediye Meclisi'nde Ekrem İmamoğlu kelimesi daha yeni geçmiş oldu. Aslında biz hep yerel siyaset konuşuyorduk siz baktınız ki yerel siyasette tutunacak dalınız yok, background'ınız yok çünkü arka plan çok sağlam değil dediniz ki biz hiç değilse genel siyasette bir girelim belki orada bir şeyler yakalarız. Bu ülkede öyle bir adam var ki gider batıya kendi ülkesini şikayet eder, bir de bir adam var ki gider batıda hepsine kafa tutar -dünya beşten büyüktür- der batıyı dize getirir. İşte olay budur. Fark bu. Yani sizin genel siyasette de tutunacak dalınız maalesef yok.”
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP