MHP’liler Sivaslılar ve Tokatlılarla bir araya geldi

MHP’liler Sivaslılar ve Tokatlılarla bir araya geldi

5.05.2023 10:38:29

MHP Silivri İlçe Teşkilatı mensupları, milletvekili adaylarıyla birlikte, seçim çalışmaları kapsamında Sivaslılar ve Tokatlılar Derneklerine ziyarette bulundu.sivas 2

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs'ta düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Geçtiğimiz gün MHP Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediyesi MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, Ülkü Ocakları Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Milletvekili adayları Mehmet Ali Özel, Alparslan Çatak ve Aylin Yüksel Ülker, MHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çimen ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Silivri Tokatlılar Derneği ve Silivri Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerine ziyarette bulundu. Burada Dernek Başkanları ve üyeleriyle sohbet ettiler. Onların görüş ve taleplerini dinlediler, parti politikalarına dair bilgilendirmede bulundular ve genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Vekillerine destek istediler.
Buket KARAHIZIRtokat 2

YORUM YAP