“MHP aziz milletimizin hizmetinde olmaya devam edecek”

“MHP aziz milletimizin hizmetinde olmaya devam edecek”

9.02.2022 15:31:59

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın açıklamaları yanı sıra AK Parti ve CHP Grup Sözcüleri de MHP'nin kuruluş yıldönümü vesilesi ile iyi niyet ve temennilerini paylaştılar.

MHP Kuruluş Yıl Dönümüne değinen Başkan Volkan Yılmaz, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “9 Şubat 2022 tarihi; Türk siyasi tarihinin geçmişten geleceğe giden yolculuğunun son elli yılına damgasını vuran, gücünü mukaddesattan, inançlarından, ilkelerinden ve Türk milletinden alan, iktidarda ya da muhalefette, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin içinde ya da dışında, bulunduğu her hal ve şartta, sorumlu siyaset anlayışının bir gereği olarak “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” şiarı ile siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi'nin 53. kuruluş yıl dönümüdür.

“MHP, 53 YIL BOYUNCA HER DAİM, ÜLKESİNİN VE MİLLETİNİN ÇIKARLARININ YANINDA DURMUŞ VE KORUYUCUSU OLARAK ÇOK BEDELLER ÖDEMİŞTİR”

Bundan 53 sene önce 8-9 Şubat 1969 tarihinde Adana'da yapılan büyük kurultay ile kendisine amblem olarak Üç Hilali, isim olarak da Milliyetçi Hareket Partisini seçen ve kabul eden partimiz, 53 yıl boyunca her daim, Ülkesinin ve Milletinin çıkarlarının yanında durmuş ve koruyucusu olarak çok bedeller ödemiştir. 

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyetimizin temel ilkelerinden asla taviz vermeyen siyaset anlayışıyla siyasetin kilitlendiği birçok dönemde toplumsal uzlaşma ve demokrasinin en güzel örneklerini Türk Siyaset tarihine kazandırmıştır.

“MHP AZİZ MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK”

Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli'nin “Biz, dünyanın en gözde ve en zorlu coğrafyasında yaşayan ve bundan böyle de yaşamak zorunda olan bir milletiz. Bu nedenle, ne tarihimizi, ne coğrafyamızı ne de kimliğimizi değiştirme imkânına sahip değiliz. Ama hep birlikte bu gerçeklerle daha güzel bir gelecek inşa edebiliriz. Milliyetçi Hareket olarak biz bunun için varız, bunun için de var olmaya devam edeceğiz.” şeklinde tanımladığı misyon ve hedefleri olan Milliyetçi Hareket Partisi, geride bıraktığımız 53 yılda olduğu gibi bugün ve yarın da, her yerde ve her platformda aziz milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir.

Başta kurucumuz Başbuğ Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, Milliyetçi Harekete can ve kan veren, ruh katan, ahirete intikal etmiş bütün partililerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Geçmişle gelecek arasında - Osmanlı ile Cumhuriyet arasında köprü, Anıttepe ile Kocatepe arasında çekilen çelikten bir halat olan Milliyetçi Hareket Partisinin, ülkemiz ve milletimizin hizmetinde nice yıllara erişmesini diliyorum.”

 

AK PARTI VE CHP DE TEBRİKLERİNİ İLETTİ

Mecliste yapılan konuşmalarda AK Parti Grup Sözcüsü Filiz Güler de CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız da MHP'nin kuruluş yıldönümünü tebrik etiler.

YORUM YAP