İBB iştirakinde ilçe başkanları toplantısı!

İBB iştirakinde ilçe başkanları toplantısı!

9.02.2022 15:30:13

İBB İştirakinde CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlarının evsahipliğinde bilgilendirme toplantısı!

Genel siyaset düzleminde devletin ve kamu kurumlarının siyasallaşması eleştirisini muhalefetinin çıkış noktası ve iktidar arayışının temel noktasına koyan Millet İttifakı'nın Silivri Temsilcileri İBB ekseninde çürütme kararlılığı içinde hareket ediyor.

İBB İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın, Seymen Biyokütle Enerji Üretim Tesislerinde CHP ve İYİ Parti Silivri İlçe Başkanları ile beraber Silivrili iş insanları ile bir araya geldi.

İBB İŞTİRAKİNDE İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI!

CHP'den basına servis edilen bilgi ve görüntülerde “Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyeleri'ni, Seymen Biyokütle Enerji Üretim Tesisimizde ağırlayarak, tesis gezisi yaptırdık.

İstanbul Büyükşehir Belediyemiz iştiraklerinden İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın katılımcılara, “Sanayi Tesislerinde Enerji Yatırımları ve Yönetimi” konularında teknik bilgilendirmede bulundu.

Toplantı sonunda konuşan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş gerçekleştirilen toplantıyla ilgili duyduğu memnuniyeti ifade ederek İstanbul Enerji A.Ş. ile birlikte ortak payda içerisinde gerçekleştirilebilecek faaliyetlere değindi.

İBB iştirakimiz İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın'ın teklifiyle Silivri SİAD ortaklığı ile “Enerji Masası” kurulmasına karar verildi” denildi.

SİYASİLER İBB'DE EV SAHİBİ OLABİLİR Mİ?

İBB İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın'ın SİAD üyelerine “Sanayi Tesislerinde Enerji Yatırımları ve Yönetimi” konularında teknik bilgilendirmede bulunması normal sayılabilir de bu toplantının evsahipliğini yaparken sağına İYİ Parti İlçe Başkanı, soluna CHP İlçe Başkanını olması ne demektir? Bari Millet İttifakının diğer ortaklarından da siyasi temsilci davet etseydiniz nasıl olsa 16 Milyon İstanbullunun siyasi tercihi umurunuzda değil!

ELEŞTİRDİĞİNİZ ŞEYİ YAPARSANIZ, ELEŞTİRDİKLERİNİZİN DURUMUNA DÜŞERSİNİZ!

CHP'nin yıllarca muhalefetteyken İBB'de AK Parti iktidarında siyasallaşmayı eleştirmesinin ardından göreve geldikten sonra benzer şekilde hareket etmesi sonuç açısından ve toplum değerleri bakımından kaygı uyandırıcı.

Sevginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP