Çalışkan: Elektrik tarifesi gözden geçirilsin

Çalışkan: Elektrik tarifesi gözden geçirilsin

9.02.2022 15:34:07

Ağırlıklı olarak elektrikle beslenen makinalar ile üretim yapan Sanayi Esnafının fahiş fatura artışından kaynaklanan tepkisini gündeme taşıyan Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Ercan Çalışkan, tarifelerin bir an önce gözden geçirilmesi gerektiğini savundu.

Hükümet yetkilileri fahiş oranda artış gösteren elektrik faturaları ile ilgili düzenleme sinyalleri verirken, vatandaşın da esnafın da isyanı giderek büyüyor. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, esnafın elektrik faturası tepkisini gündeme getirerek çözüm beklentisini vurguladı.

ÇALIŞKAN: YÜZDE YÜZLÜK ZAM ESNAFIMIZA ÇOK AĞIR BİR YÜK GETİRMİŞTİR

Çalışkan konuyla ilgili paylaşımında, “Sanayi sitemizdeki makinalarımızın tamamı elektrikle üretim yapmaktadır. Esnaflarımızın zor günlerden geçtiği ve ödemelerle boğuştuğu şu günlerde yapılan yüzde yüzün üzerindeki elektrik zammı esnaflarımıza çok ağır bir yük getirmiştir. Çok sayıda Sanayi Esnafım faturalarını benimle paylaştı, ama ben onların faturalarını değil kendi işyerimin faturasını paylaşıyorum.

“ELEKTRİK TARİFELERİ GÖZDEN GEÇİRİLSİN”

Devlet büyüklerimizden üretim yapan sanayi sitelerine ve esnaflarımıza verilen elektriğin tarifelerini gözden geçirmelerini talep ediyor, esnaflarımıza bol kazançlı bereketli günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP