“LGS öğrencisi olmak” konulu seminer düzenlendi

“LGS öğrencisi olmak” konulu seminer düzenlendi

23.08.2023 12:02:29

Bu bir tanıtımdır

Özel Eğitim Kampı Kişisel Gelişim Kursu öğrencilerine yönelik “LGS öğrencisi olmak” konulu seminer düzenlendi.2_269

Özel Eğitim Kampı Gelişim Kursu LGS grubu öğrencilerine Ennegram Danışmanı, Eğitim Koçu ve Rehber Öğretmen Ayşenur Bayğın tarafından LGS konulu seminer verildi. Geçtiğimiz gün düzenlenen seminerde, öğrenciler sınav ve süreci hakkında bilgilendirildi, merak ettiklerini sorma fırsatı buldular.3_257
ZIK: BEYİN FIRTINASI YAPARAK, FARKINDALIK OLUŞTURMAYI AMAÇLADIK
Özel Eğitim Kampı Gelişim Kursu kurucusu Yıldız Aydın Zık, seminer hakkında gazetemize yaptığı özel açıklamada şu paylaşımda bulundu: “LGS grubu öğrencilerimize yönelik Ennegram Danışmanı, Eğitim Koçu ve aynı zamanda Rehber Öğretmen olan Ayşenur Bayğın'ın katılımı ile Eğitim Kampı'nda “LGS Öğrencisi Olmak” konulu bir seminer gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ‘Neden LGS'ye hazırlanıyorum? LGS nasıl bir sınavdır? Hazırlık süreci için önemli ipuçları nelerdir?' sesli düşünüp beyin fırtınası yaptırarak farkındalık oluşturmayı amaçladık. Ayşenur Bayğın, gençlerin bu süreçte yorulmamaları için hedef motivasyonunun önemini vurguladı.
“BU TÜR SEMİNER VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI SON DERECE FAYDALI”
Eğitim Kampı Kişisel Gelişim Kursu olarak bu tür seminer ve atölye çalışmalarını, sınav grubu öğrencilerine son derece faydalı olacağına inandığımız için belirli periyotlarla tekrar etmeyi hedefliyoruz.”
Özel Eğitim Kampı Gelişim Kursu kurucusu Yıldız Aydın Zık, LGS hakkında öğrencilerle paylaştığı önemli bilgiler ve sunduğu katkı dolayısıyla Eğitim Koçu ve Rehber Öğretmen Ayşenur Bayğın'a öğrenci, öğretmen ve velileri adına teşekkür etti.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Tek kanatla uçulmaz
Sonraki » “Tek problemimiz maaş”

YORUM YAP