Kutlu: Belediyenin hizmet açığını kapatıyoruz

Kutlu: Belediyenin hizmet açığını kapatıyoruz

14.04.2017 10:56:11

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe genelinde en ücra noktaya kadar hizmet götürdüğünü ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, “Başkanımız Kadir Topbaş'ın Silivri hassasiyetiyle şükürler olsun belediyecilik noktasında duyulan eksikliği kapatarak, vatandaşlarımıza hissettirmeden, nitelikli bir belediyecilik anlayışına uygun hizmetler sunuyoruz” dedi. 

13 Nisan Perşembe günü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş'ın katılımı, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetiminin ev sahipliğinde kaydedilen programda,  sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelindi. Olta Balık Restaurant'ta gerçekleştirilen yemekli programda, açılış ve selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye davet edilen AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, hizmetlerde kamu yararını ve yurttaş memnuniyeti öncelikli olarak temel alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni övdü, yeni yatırımların müjdesini verdi.

TOPBAŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Kutlu, şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediye Başkanımız, saygıdeğer ağabeyimiz Kadir Topbaş'la birlikte Büyükşehir'imizin hizmetinin yayılacağı unsurlardan olan köy muhtarlarımı ve okullarımızla sivil toplum örgütlerini bir arada bulunduğu bir istişare toplantısı düzenlemek istedik. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi'nin bir Meclis Üyesi olarak Silivri'nin en ücra noktasına dahi köy, belde, muhtarlık farkı gözetmeksizin hizmet gönderen Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ederim.

“ELHAMDÜLİLLAH SİLİVRİ'NİN HER NOKTASINA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Burada bulunan spor kulüplerimize sahalar ve spor yardım malzemeleri, muhtarlıklarımıza doğal gaz, alt-üst yapılar, okullarımıza boya badana, kapalı spor salonları ve tadilatlar olmak üzere elhamdülillah her noktaya Büyükşehir hizmetleri olarak götüren bir ekibiz.

“YATIRIMLARIMIZ 16 NİSAN SANDIKLARINDA YANIT BULACAK”

Bunun mimarı Başkanımız Kadir Topbaş'ın Silivri hassasiyetiyle şükürler olsun belediyecilik noktasında duyulan eksikliği kapatarak, vatandaşlarımıza hissettirmeden, nitelikli bir belediyecilik anlayışına uygun hizmetler sunuyoruz. Önümüzdeki Pazar günü itibariyle Silivri'mizin tamamında yaptığımız ve yapacağımız yatırımların karşılık bulacağına inanıyorum. Bütün vatandaşlarımın, okullarımızın, muhtarlarımızın, spor kulübü başkanlarımızın inşallah daha güçlü bir devlet ve milleti oluşturacağı sisteme hep birlikte bir pazartesi sabahı uyanmayı ümit ediyorum.

“10 MİLYON TL'LİK YATIRIM ONAYLANDI”

Muhtarlarımızdan, okullarımızdan, spor kulüplerimizden bir takım talepler aldık. Eksikliklerle ilgili bugüne kadar %80 oranına varan çalışmalar gerçekleştirdik. Geriye kalan bütün notları da önümüzdeki dönem yatırım programı içerisine aldık. Silivri'mizin en uzak köyü Sayalar'a sadece 1 yıl içinde yapmış olduğumuz yatırım 4,5 milyon. Beyciler köyünde vatandaşlarımıza müjdesini verdik; 10 milyon TL'lik yatırımı Büyükşehir Belediyesi onayladı ve inşallah önümüzdeki ilk zaman dilimi içerisinde hizmete geçecek. Bizim Silivri'ye bakış açımız bu. Daha güçlü bir iradeyle bu hizmetlerin çok daha fazlasını Silivri'nin kıymetli halkıyla buluşturmak adına var gücümüzle çalışacağımızı bildirmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle davetimize icabet eden siz değerli muhtarlarımıza, kanaat önderlerimize, okul müdürlerimize ve kıymetli onur konuğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a şükranlarımı sunuyorum.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP