Aslan döndü Can gitti

Aslan döndü Can gitti

14.04.2017 12:08:00

 

Erdal Aslan, Bozcaada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevindeyken, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

Şanlıurfa'da özel bir yurtta müdürlük görevindeyken 18.10.1999 yılında Hasan Özvarnalı İlköğretim Okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atanan ve Silivri yolculuğuna başlayan Erdal Aslan, araya Çanakkale Biga ve Bozcaada'daki İlçe Müdürlüğü görevlerini sıkıştırsa da ilçemizden kopamadı.

Aslan, 2002 yılında Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığını üstlendi, 2006 yılında müdürlük görevine atanıp 2010 yılına kadar buradaki görevini sürdürdü. 2010-2012 yılları arasında İstanbul Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görevlendirilen Erdal Aslan, sırasıyla 2012-2014 yıllarında İstanbul Silivri TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesinde okul müdürlüğü, 2014-2016 yılları arasında Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ilçe milli eğitim müdürü, 27 Şubat 2017 tarihinde Bozcaada İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

Asıl hedefinin Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi olduğu bilinen, kurduğu Silivri Eğitim-Bir-Sen Sendikası yönetimiyle arasının açılması üzerine bu hayalini gerçekleştiremeyen Erdal Aslan, Silivri'ye Şube Müdürü olarak da olsa döndü.

ASLAN'IN ATAMA YAZISI TEBLİĞ EDİLDİ

Aslan, Çanakkale Bozcaada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürü iken, Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 13 Nisan 2017 tarihli ilgi yazısı ile Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Aslan'ın yeni görevi İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci imzasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dün tebliğ edildi.

DAĞAŞAN'IN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İKİNCİ KEZ Mİ DÜŞÜYOR?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri; Murat Karipçin, Mehmet Şen ve Osman Kesici'den oluşan kadroya görevlendirme olarak kısa bir süre önce dahil edilen Can Dağaşan'ın görevi sona erecek. Geçmiş yıllarda Erdal Aslan'la birlikte şube müdürü olarak görevlendirilen Dağaşan, görev sürelerinin uzatılmaması üzerine öğretmenliğe dönmek zorunda kalmıştı. En son Silivri Rehberlik Merkezinde özel eğitim öğretmeni olarak görev yapmaktayken ikinci kez Şube Müdürü olarak görevlendirilen Can Dağaşan, Aslan'ın atanmasıyla yine ayrılmak zorunda kaldı.

Renginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP