Kaynarca, yöre derneklerine çıkarma yaptı

Kaynarca, yöre derneklerine çıkarma yaptı

20.06.2018 15:01:39

Ramazan Bayramında Silivri'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, birçok yöre derneğinin de kapısını çaldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve teşkilat mensupları Ramazan Bayramı sebebi ile Silivri'de faaliyet gösteren hemşehri derneklerine bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Kaynarca, ziyaretlerde dernek yöneticileri ve vatandaşlarla bol bol istişarede bulundu 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı, destek beklentisini dile getirdi.
Öz Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Rizeliler Derneği, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Silivri Özromanlar ve Müzisyenler Kültür ve Dayanışma Derneği, Zonguldak Bartın ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Ordulular Derneği, Kars Kağızman-Çayarası Köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Nevşehir Topaç Köyü Derneği, Ağrılılar ve Silivri Samsunlular Derneği yanı sıra Kaynarca ve beraberindekiler hasta ziyaretlerinde bulundular ve nişan törenine iştirak ettiler.
Ziyaretlerin ardından Kaynarca, “Birçok farklı kültürün Silivri'miz deki temsilcisi olan bütün derneklerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olması dileği ile Ramazan Bayramınızı tebrik ediyoruz” şeklinde gittiği her yerde karşılaştığı sıcak evsahipliği için teşekkür etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP