“Demokrasi Bayramımız şimdiden hayırlı olsun”

“Demokrasi Bayramımız şimdiden hayırlı olsun”

20.06.2018 15:02:45

Silivrili partililerinin de akın ettiği Yeni Kapı'da İstanbullularla buluşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı R.Tayyip Erdoğan, “Ben inanıyorum, İstanbul kararını verdi. 24 Haziran Demokrasi bayramımız şimdiden hayırlı olsun” derken, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, süreçte kendilerine destek sunan herkese teşekkür etti. 

24 Haziran seçimleri öncesi Türk siyasi tarihinin ve AK Partinin en önemli mitingine Silivri'den yoğun bir katılım sağlandı. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın destekçileriyle 2 Silivri, 1 vapurla da Selimpaşa Limanından Yenikapı'ya hareket etti. Silivri'nin bütün mahallelerinden dört aylık bebeğe varana kadar yoğun bir katılımla gerçekleşen miting hareketine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da gemi ile iştirak sağladı.
Ramazan Bayramının son gününde yaklaşık 1 milyon 300 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen mitingde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmanın heyecanı ve mutluluğu partililere çifte bayram yaşattı.

BOZOĞLU, TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Büyük buluşmamızda katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan bütün teşkilat mensuplarına, mahalle başkanlarımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ERDOĞAN: EN BABA MİTİNGİ İSTANBUL'DA YAPIYORUZ
AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitinginde yaptığı konuşmasına İstanbul'un yine muhteşem olduğunu ve destan yazdığını, güç ve cesaret verdiğini ifade eden Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Sen istikbalimizin kutup yıldızısın İstanbul. Seni saygıyla, hürmetle, özlemle selamlıyorum İstanbul.
Sen kırık kalplerin devasısın, sen mazlumların umudusun, istikbalimizin kutup yıldızısın İstanbul.
Tüm babaların bu güzel gününü tebrik ediyorum. Böyle bir günde bizde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz. Rabbim nazardan saklasın İnşallah. 6 günümüz var. Bu muhteşem meydandan İstanbul'un tüm ilçelerindeki kardeşlerime sevgilerimi yolluyorum.

"24 HAZİRAN DEMOKRASİ BAYRAMIMIZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"
24 Haziran'da kükremeye var mısın İstanbul? 24 Haziran'da bir destan yazıyor muyuz? İstanbul, 24 Haziran'da vakit İstanbul vakti diyor muyuz? İrade erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırıyor muyuz? Maşallah ben inanıyorum, İstanbul kararını verdi. 24 Haziran Demokrasi bayramımız şimdiden hayırlı olsun.
Şimdi soruyorum. İstanbul'da 94'te içme suyu var mıydı? Çöp dağları yükselmemiş miydi? Şimdi buradan bir soru daha soruyorum. Ümraniye'de çöplük patladığında kim vardı? CHP'li belediye vardı. 39 vatandaşımız hayatını kaybetti. CHP'nin olduğu yerde pislik var, kirlilik var. Biz gelmeden önce 6 ilde doğalgazımız vardı şimdi bu 78'e yükseldi. AK Parti huzurdur, mutluluktur. Biz bunu sağladık. İçinizde Haliç'i bilmeyen var mı? Ben orada doğdum, büyüdüm. Haliç'te pislikten geçilmiyordu? Peki kim vardı, CHP var.
Rant odaklarının saldırılarını püskürttük Bay Muharrem... Bak, yolsuzluklardan falan bahsediyorsun, haddini bil. Sen (Muharrem İnce) bizim yaptığımız yatırımlara kör müsün, görmüyor musun bu yatırımları? Adam tam kör. Adam soygunlardan bahsediyor, haddini bil.”

DÖVİZLER DİKKAT ÇEKTİ
Silivri'den Yeni kapıdaki mitinge katılım sağlayan AK Partililerin “Sözümüz var Büyük Usta Seni Başkan yapacağız”, “Silivri'nin gençleri okçular Tepesinin bekçileri” yazılı dev pankartları dikkat çekti.

Haber Merkezi

YORUM YAP