Kaynarca, söylentilere son noktayı koydu

Kaynarca, söylentilere son noktayı koydu

21.11.2023 10:45:04

Üç dönem AK Parti İstanbul Milletvekilliğinin ardından yerel seçimler arifesinde Silivri ve Çatalca Belediye Başkan Adaylığı yakıştırmaları ile anılan Tülay Kaynarca, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine yeniden atandığı paylaşımı ile tartışmalara son noktayı koydu.

Bir süredir yerel seçimlerde “AK Parti'den Silivri Belediye Başkan Adayı olacağı”, “Çatalca Belediye Başkan Adaylığı için çalıştığı” siyasi kulislerde iddia edilen Tülay Kaynarca, yeni görevini paylaştı.
Belediye Başkan Adaylık niyetinin olmadığını bizzat açıklamasının yanı sıra geçmiş dönem milletvekillerimizden Tülay Kaynarca paylaşımı ile söylentilere de son noktayı koymuş oldu. Kaynarca, “Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine yeniden atanmamızı uygun gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağa güvenleri için çok teşekkür ediyorum. Rabb'im görevimizin sorumluluklarını hakkıyla yapmayı nasip etsin inşallah” diyerek konu pozisyonunu ilan etmiş oldu.
Sevginar Sali

YORUM YAP