Karakuş’tan, Naim Süleymanoğlu teklifi

Karakuş’tan, Naim Süleymanoğlu teklifi

2.11.2020 16:12:40

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şükriye Akkaya Karakuş'tan Naim Süleymanoğlu önergesi.

Karakuş, mecliste söz alarak 18 Kasım 2017'de yitirdiğimiz milli sporcumuz Naim Süleymanoğlu isminin Silivri ilçemizde yaşatılmasını teklif etti.

Karakuş sözlü önergesinde görüşlerini şöyle ifade etti: “Bir değerin ölüm yıldönümü sebebiyle söz almış bulunmaktayım. Bulgaristan Türklerinin yaşamış oldukları zulümleri tüm dünyaya duyuran, çocuk yaşta Bulgaristan Türkleri için kaldırılamayacak yüklerin altına girip bunun bedelini hayatıyla ödeyen, birçok dünya rekoru ile ülkemizi en yüksek seviyede temsil eden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm yıldönümünde rahmetle anıyorum. Bulgaristan Türklerinin sesi olan Naim Süleymanoğlu isminin Silivri ilçemizde yaşatılması için bir park veya spor salonuna isminin verilmesini teklif ediyorum.”

Başkan Yılmaz, AK Parti Meclis Üyesinin teklifine olumlu bakarak, teşekkür etti ve mutlaka değerlendireceklerini ifade etti.

YORUM YAP