Kanburoğlu: Bu sıralama, emek ve mücadelemin karşılığı değil

Kanburoğlu: Bu sıralama, emek ve mücadelemin karşılığı değil

22.02.2024 11:07:12

CHP Belediye Meclis Üyesi listesinde 29. sırada yer bulan Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, bu sıralamanın yıllardır vermiş olduğu emek ve mücadelenin karşılığı olmadığı gerekçesiyle başvuru dosyasını geri çekti. 

Gümüşyaka CHP Mahalle Başkanlığı da yapmış olan Ekrem Kanburoğlu, meclis listesinden çekildiğini açıkladı. Kanburoğlu'nun konuya ilişkin açıklaması şöyle: “Kıymetli Silivrililer, Değerli Gümüşyakalılar Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi saflarında partimizin başarısı için emek vermiş, ter akıtmış bir kardeşiniz, bir arkadaşınız olarak mücadele verdim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde yine partimizin başarılı olması adına vereceğim mücadele ile birlikte, yaşadığımız kente, Silivri'mize değer katmak, hemşerilerimizin daha güzel bir Silivri'de yaşamaları adına daha fazla çalışmak ve daha fazla sorumluluk almak adına Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim.
“BU SIRALAMA VERMİŞ OLDUĞUM EMEK VE MÜCADELENİN KARŞILIĞI OLMADI”
Lakin geldiğimiz noktada İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan adayımızın takdiri ile 29. sırada ancak yer bulabildim. Bu sıralamanın yıllardır vermiş olduğum emek ve mücadelenin karşılığı olmadığı inancımla Meclis Üyeliği adaylığımdan çekildiğimi siz değerli hemşehrilerimin ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün bilgisine sunar, bugüne dek bana destek olan kıymetli yol arkadaşlarıma ve Silivri halkına teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Saygılarımla.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP