İYİ Parti’de önseçim işliyor

İYİ Parti’de önseçim işliyor

5.04.2023 12:04:15

İYİ Parti 14 Mayıs'ta milletin vekili olmak için yarışacak isimleri İstanbul'un da aralarında bulunduğu 15 ilde önseçimle belirleme sürecini işletiyor.İstanbul 1. bölge temayül sonuçları

İYİ Parti'de hafta sonu temayül yoklaması yapıldı. İYİ Parti, milletvekili aday listelerini belirlemek için aralarında İstanbul'un da bulunduğu 15 ilde temayül yoklaması kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda İstanbul'da temayül yoklaması yoğun katılımla gerçekleşti.İstanbul 2. bölge temayül sonuçları
İSTANBUL 3. BÖLGE SONUÇLARI
İlçemizin de aralarında yer aldığı İstanbul 3. Bölgede en çok oyu Ersin Beyaz, sırasıyla Seyfettin Çağırı Yıldırım, Celal Karapınar, Ümit Beyaz, Hamza Yurtsever, Ali Kıdık, Metin Bozkurt, Fevzi Fatih Oğuz, Özdemir Polat ve Ethem Baykal aldı.
2. Bölgede Liste Başı Buğra Kavuncu, sırasıyla Binnir Karadağlı, Bahattin Bahadır Erdem, Hatice Ceren Yılmaz, Hatice Kayalı, Müjdat Öztürk, Mustafa Yazıcı, Abdullah Şalcı ve Ali Çelik yer aldılar.
1. Bölgede de Nimet Özdemir, Burak Akbrak, Dursun Çolak, Raşit Emir Süer, Ali Coşkun, Taha Orhun Ertürkmen, Vedat Bayram, Yücel Coşkun sırasıyla en yüksek oyu aldılar.

Buket KARAHIZIRİstanbul 3. bölge temayül sonuçları

YORUM YAP