Işıklar’a davet ziyareti

Işıklar’a davet ziyareti

1.12.2017 14:06:36

Bir ilke imza atarak ilçe kongresine delegeleri bizzat ziyaret ederek davet eden CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'la da makamında buluşarak genel kurula davet ile destek teşekkürlerini ilettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı ziyaret ederek, 3 Aralık Pazar günü saat 11.00'da gerçekleştirilecek 11. Olağan Kongresine davet etti.
Işıklar'a ilçe örgütü ile şahsına ilçe başkanı olarak bugüne kadar verdiği desteğe teşekkür eden Göçengil, şimdilik genel kurulda tek aday görünüyor.
Işıklar, ilçe başkanı ve yönetimine nezaketleri için teşekkür ederken “3 Aralık Pazar Günü Olağan Kongresi gerçekleşecek olan ve mensubu olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizin Silivri İlçe Yönetim Kurulu'nu konuk ettim. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, bu zamana kadar omuz omuza birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, bundan sonraki süreçte de bu göreve gelecek tüm arkadaşlarıma da başarılar dilerim” paylaşımında bulundu.

YORUM YAP