İSMMMO sürekli eğitime devam ediyor

İSMMMO sürekli eğitime devam ediyor

1.12.2017 14:07:12

Değişen yasal mevzuatlar hakkında bilgilenme ve günümüz şartlarına uyum sağlamak adına İSMMMO sürekli eğitim ilkesini tavizsiz sürdürüyor.

İMMMO Silivri Temsilciliğinin düzenlediği Muhtasar & SGK Birleşmesi konulu eğitim semineri 28 Kasım Salı günü, saat 14:00'da, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda gerçekleştirildi. Seminere İSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Gülgün Öztürk de katıldı. Katkılarından dolayı Odanın Silivri Temsilcisi Saadet Gencoğlu tarafından kendisine Atatürk imzalı bir porselen fincan takımı takdim edildi. Eğitim, İSMMMO SGK ve Hukuk Danışmanı Dr. Gülsüm Öksüzömer Yılmaz tarafından verildi. Günün anısına kendisine de Atatürk imzalı bir porselen fincan takımı takdim edildi.
Gencoğlu, program dolayısıyla teşekkürlerini ayrıca Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e ve Temsilci Yardımcılarım Sena Aykanat, Arzu Şentürk ve Bora Bakal'a da iletti.
İSMMMO Silivri Temsilcisi,programa geniş katılım sağlayan ve aktarılan bilgileri ilgiyle dinleyen meslektaşlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP