İlk kepçe vuruldu

İlk kepçe vuruldu

28.06.2021 12:10:50

19 Mayıs'ta işbirliği protokolü hayırseverler ve Belediye Başkanı arasında imzalanan Silivri Belediyesi Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelli Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin yapımına başlandı.

Yeni Mahallede 15.000 m2 alanda belediyemiz ve hayırsever Nakipoğlu ailesi iş birliği ile projelendirilen ve protokolü geçen ay imza altına alınan “Silivri Belediyesi Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelli Yaşam ve Eğitim Merkezi”nin imalatına hafriyat alımları ile geçtiğimiz Cumartesi günü başlandı. Hayırsever iş insanı Ökkeş Nakipoğlu ve oğlu Ersan Nakipoğlu, Silivri Belediyesi Proje Koordinatörü Tarık Gürleyen ile ilk kepçeyi vurdular.

YILMAZ PAZAR GÜNÜ İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Volkan Yılmaz da başlayan çalışmaları Pazar günkü mesaisinde yerinde inceledi, “Yeni Mahalle'de 15.000 m2 alanda belediyemiz ve hayırsever Nakipoğlu ailesi işbirliği ile hayata geçireceğimiz “Silivri Belediyesi Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelli Yaşam ve Eğitim Merkezi” projemizdeki hafriyat alımına başladık” paylaşımını yaptı.

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ 19 MAYIS'TA İMZA ALTINA ALINDI

Silivri Belediyesi ve hayırsever Nakipoğlu ailesi iş birliği ile projelendirilen, Silivri Belediyesi Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelli Yaşam ve Eğitim Merkezinin protokol imza ve tanıtım töreni 19 Mayıs'ta Oğuz Aral Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Törene Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın yanı sıra Ökkeş Nakipoğlu, Gülsen Nakipoğlu, Hilmi Nakipoğlu, Ersan Nakipoğlu ve basın mensupları katıldı.

15.000 M2 ALANA İNŞA EDİLECEK

Engelli Yaşam ve Eğitim Merkezinde; Bizden Size Sosyal Market, Eryap Aşevi, Sosyal Yardım Mağazası, Engelli Eğitim Merkezi, Aile ve Engelli Yaşam Merkezi, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi yer alacak. Merkezde ayrıca; kütüphane, hobi odaları, spor odası, mutfak atölyesi, oyun odası ve meslek odaları yer alırken, müdürlük binasında ise tüm vatandaşlara hizmet verebilecek terapi ve özel eğitim odaları, diyetisyen, psikolog, pedagog, sosyolog, muayene odaları ve fizik tedavi birimleri hizmet verecek. Yeni Mahalle Kiptaş 1 Konutları karşısında toplam 15.000 metrekare alanda, 3 ayrı bloktan oluşması planlanan merkez ile Silivri'de yaşayan dezavantajlı vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak hedefleniyor.

Sevginar SALİ

YORUM YAP