İlçe Yönetimi ve Mahalle Başkanlarını kabul etti

İlçe Yönetimi ve Mahalle Başkanlarını kabul etti

30.04.2024 11:10:24

CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, İlçe Yönetimi ve partinin 35 mahalle temsilcisi ile ayrı ayrı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, yönetimi ve parti mahalle başkanlarıyla Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.
İLÇE YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
CHP'nin Silivri'de 31 Mart Yerel seçimlerini farklı kazanmasında imzası bulunan İlçe Yönetimi, İbrahim Kömür Başkanlığında, Silivri Belediye Başkanı Bora Balclıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Başkan Balcıoğlu'na gerçekleştirdikleri ziyareti şu ifadelerle paylaştı: “İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'nu makamında ziyaret ederek, başarı dileklerimizi ilettik.”
CHP MAHALLE BAŞKANLARINI KABUL ETTİ
Kömür, ilçe yönetiminin ardından 35 mahallesindeki parti temsilcileri ile Başkan Balcıoğlu'na ikinci bir ziyaret daha gerçekleştirdi. Balcıoğlu, mahalle başkanları ziyaretini şöyle paylaştı: “Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanımız İbrahim Kömür'ü ve beraberinde Silivri'mizin 35 mahallesindeki parti temsilcilerini belediyemizde ağırladım. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederim.”
Seda Şimşek

YORUM YAP